LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niclas Wahlgren tackar familjen – bryter tystnaden efter försvinnandet

08 jan, 2024 
Niclas Wahlgren
I mitten på oktober la Niclas Wahlgren upp en bild på mamma Christina Schollin på Instagram.
Därefter blev det knäpptyst från träningsprofilen.
Nu är han tillbaka i sociala medier och delar glatt med sig av en bild på familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren, 58, har en lång karriär i rampljuset bakom sig. 1983 fick han sitt stora genombrott när han spelade rollen som Kim i filmen G – som i gemenskap. Därefter har han synts i en hel del tv-sammanhang, haft en rad olika roller i filmer och serier samt släppt musik.

De senaste åren är det dock främst i radiosammanhang vi har fått höra Niclas. Han har varit programledare i både Rix FM och NRJ. I januari 2022 kom beskedet att Niclas Wahlgren lämnar uppdraget på NRJ och sedan dess har han inte hörts i etern.

Niclas Wahlgren tackar nej till Wahlgrens värld trots Pernillas vädjan

Det är tydligt att Niclas inte vill synas i offentligheten lika mycket som hans syskon Pernilla Wahlgren, 56, och Linus Wahlgren, 47, gör. Han har bland annat valt att tacka nej till att medverka i familjens realityserie Wahlgrens värld, trots att Pernilla länge försökte få med honom.

Annons

– Hon var på mig att vara med i början men inte nu på sistone. Jag var dock väldigt tydlig, sa Niclas i podcasten Nemo möter en vän häromåret.

Så vad gör Niclas Wahlgren istället? Jo, sedan 2019 är han licensierad personlig tränare och ägnar en stor del av sitt liv åt hälsa och välmående.

Gör comeback på Instagram efter månader av tystnad

På Niclas Instagram har han de senaste åren frekvent delat med sig av bilder och videoklipp som handlar om träning. Det har varit både tips till följarna och före- och efterbilder på hans PT-kunder.

Men sedan mitten på oktober har Niclas lyst med sin frånvaro i sociala medier. Den 18 oktober la han upp en bild på mamma Christina Schollin, 86, och hyllade då hennes medverkan i SVT-programmet Min sanning. Sedan dess har det varit helt tyst – fram tills nu.

Annons

På juldagen gjorde Niclas Wahlgren comeback på Instagram med ett bildspel på familjen.

”God jul allesammans. Tack familjen för en så mysig dag & kväll hemma hos syster yster och precis som Tomten sa igår:”jag har inga paket i år utan bara en massa kärlek””, skriver han i inlägget.

Ett par dagar senare kom ännu ett inlägg där han tackar för det gångna året. Dagarna innan nyår kom en till uppdatering, i vilken han uppmanar sina följare att signa upp på för hans kost och träningsprogram.

Efter två månaders tystnad verkar alltså Niclas Wahlgren vara tillbaka för gott i sociala medier.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons