LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Familjens ord efter Niclas Wahlgrens livsförändring: ”Vana”

14 jul, 2019 
AvStina Dahlgren
Niclas Wahlgrens träning
Niclas Wahlgren har bestämt sig för att bli personlig tränare. Nu berättar han sanningen om vad resten av familjen Wahlgren tycker om beslutet.
Annons
Niclas Wahlgren visar upp huset – efter förändringenBrand logo
Niclas Wahlgren visar upp huset – efter förändringen

Nyligen avslöjade Niclas Wahlgren, 54, på Instagram att han ska satsa på att bli personlig tränare. De senaste åren har han synts allt mer på gymmet och nu tar han alltså nästa steg.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag. Sedan lär man känna människor som är likasinnade och några av mina kompisar som jag tränar med är ju personliga tränare och då kände jag bara att ”shit vad mycket ni kan om kroppen”, berättar Niclas Wahlgren.

Den 5 oktober tar Niclas Wahlgren examen vilket innebär att det inte blir så mycket semester för hans del. Istället blir det plugg hårdträning hela sommaren, något som dock inte verkar tynga ner radioprofilen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är en sådan människa att jag gillar att lära mig om saker jag är intresserad av. Inte bara göra det utan lära mig det från grunden. Så det är bara roligt, säger han.

Niclas Wahlgren står i svarta träningskläder och tittar ut över havet
Niclas Wahlgren är snart färdig personlig tränare.

Familjens glädje efter Niclas Wahlgrens beslut

Planen är inte att överge sitt jobb som programledare på radiokanalen NRJ, utan att kombinera det med en del träningsresor. Trots att han då kommer vara borta från familjen har de enbart varit glada för hans skull.

Annons

– De blev inte speciellt förvånade. Jag har ju hållit på att träna innan fast då kampsport. Men att jag vill lära mig nya saker och gå utanför ramarna det är de ganska vana vid. De tycker att det är skitkul, berättar Niclas Wahlgren.

Om de kommer att träna med honom framöver är dock oklart. I tv-serien Wahlgrens värld har man i tidigare säsonger fått se hur hans syster Pernilla Wahlgren, 51, kämpar för att komma igång med träningen. Niclas är dock skeptisk till att försöka få hela familjen att träna med honom.

– Man måste ju vilja själv, jag kan ju hjälpa alla i min omgivning men det är ingenting som säger att man måste gå på gym. Min lillebror tränar ju och spelar paddel och tennis, det är också träning, säger han.

Träningsresorna med Niclas Wahlgren och Simon Carlfjord

Den 24 oktober åker Niclas Wahlgren och hans kompanjon Simon Carlfjord till Mallorca där de håller i träningsresan Wahlgrens färd.

– Det är en fantastisk möjlighet att få åka ner och träna med mig och Simon, han är personlig tränare sedan många år tillbaka och gymnast i botten. Vi har satt ihop en resa till Mallorca där du får oss 24 timmar om dygnet, tre träningspass om dagen med strandaktiviteter, vandra i berg, under höstens vidrigaste period här hemma. Man förlänger sommaren lite, säger Niclas Wahlgren.

Niclas Wahlgren och Simon Carlfjord
Niclas Wahlgren och Simon Carlfjord ser fram emot den 24:e oktober!

FOTO: Privat

Annons