Niclas Wahlgren avslöjar nya vändningen: ”Lång resa framför mig”

Niclas Wahlgren blir PT
Niclas Wahlgren har gjort både radio och tv de senaste åren. I ett inlägg på Instagram avslöjar Niclas att han nu har tagit ett nytt beslut om karriären och framtiden.
Annons

Radioprofilen Niclas Wahlgren, 54, var nyligen aktuell med TV4-programmet  Hela kändis-Sverige bakar. I juni blev han kontaktad av ett produktionsbolag som erbjöd honom ännu mer tv-tid, då i ett dejtingprogram som ska spelas in i höst. Men trots att Niclas är bekväm med att stå framför kameran blev han inte lockad av förfrågan, och la istället ut konversationen mellan honom och casting-agenten på Instagram.

”Hej Niclas! Jag castar ett nytt dejtingprogram som ska gå live i höst och man sänder fyra kvällar. Låter det intressant berättar jag gärna mer”, skrev personen från produktionsbolaget till Niclas Wahlgren, varpå han svarade:

Annons

”Nej men du vet att dejta i tv är inte riktigt min grej. Och tjejerna som gör sådant är inte heller min grej. Jag träffar gärna folk på annat håll”.

Annons

Niclas Wahlgrens nya beslut om karriären

Kanske att det inte blir mer tv för Niclas del inom den närmsta framtiden. Nu avslöjar radioprofilen att han har valt att ta en annan riktning i karriären, och beslutat sig för att bli personlig tränare.

”Idag fyller jag år. Jag gav mig faktiskt mig själv en present i år! Nämligen en utbildning till licensierad personlig tränare”, skrev Niclas i ett inlägg på Instagram förra veckan.

I en intervju med Nöjesbladet berättar Niclas Wahlgren mer om sin utbildning, som han påbörjade i slutet av juni.

– Jag har en lång resa framför mig och tar förhoppningsvis examen i oktober. Det finns nog två eller tre aktörer i Sverige som är riktigt bra om man vill utbilda sig till licensierad personlig tränare. Och det måste man ha om man vill jobba på de stora kedjorna, säger han till tidningen.

Annons

Niclas främsta mål är dock inte att jobba som personlig tränare utan istället att lära sig mer om träning, som har blivit ett av hans största intressen.

– Det känns skitkul! Det är aldrig för sent att förkovra sig och utveckla sig själv. Eftersom jag är så inne i träningen så vill jag ha den kunskapen och licensen. Jag är också jävligt intresserad av träning och vad som händer i kroppen, säger han.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…