Idol 2023 marknadsföring banner

Niclas Lij flyttar – orden om plötsliga vändningen med Ellen Bergström

14 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Niclas Lij & Ellen Bergström
Niclas Lij och Ellen Bergström har länge letat efter ett permanent boende till deras familj.
Nu berättar Niclas att de äntligen har hittat rätt. ”Vårt hem”, skriver han.
Annons
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Niclas Lij är Bachelor-charmören som efter ett tags letande tillslut fann kärleken i komikern och influensern Ellen Bergström. De träffades för första gången på ett speedingevent i Stockholm för tre år sedan och blev kort därefter ett par. Under en intervju i Malou efter tio berättar de om deras relation, och hur de under första året i princip var oskiljaktiga.

– Efter det var vi oskiljaktiga. Vi var med varandra konstant, säger Niclas innan han fortsätter:

– Första året var det så här, ‘skit i allt det är vi´.

Och när det känns rätt går det fort. I oktober förra året avslöjade Ellen att hon och Niclas väntar barn, och i april tidigare i år kunde meddela att deras efterlängtade dotter Elsy äntligen kommit till jorden.

Niclas om plötsliga vändningen med Ellen

Under två års har Niclas och Ellen kämpat med att hitta ett permanent boende som passar de och deras familj - men utan framgång. Istället har de tvingats flytta runt till flera olika adresser i jakten på det perfekta hemmet, och i deras första avsnitt i Liberos youtube-serie Gravid vecka för vecka ger de uppdateringar mitt från flyttstressen.

Annons

– Det är kaos. Grejen är såhär. Vi ska flytta ut nästa vecka förhoppningsvis. Och det känns som vi bara kaosar ner allt totalt bara för att vi vet att vi ska flytta, säger Niclas varpå Ellen inflikar:

– Nej, det går inte att bo såhär litet. Plus att alla våra förvaringsgrejer är på vårt lager.

Precis som alla som har flyttat i sina dar vet så tar det på krafterna att göra, men nu äntligen kan den tidigare Bachelor-profilen berätta att han och hans familj har hittat sitt efterlängtade hem.

”Nu äntligen, efter två års letande och budande, har vi hittat hem. Vårt hem. Elsys hem. Här ska vi vakna upp till sjöns liv - här ska vi somna till solens nedgång. Här ska vi leva!”, skriver han under en bild på lägenheten.

Lägenheten ligger på Kungsholmen i Stockholm och i kommentarsfältet är det många som grattar paret för den stora milstolpen.

”Vad roligt! Stort grattis till er och vad skönt att äntligen få komma hem”, skriver en följare.

Annons

”Oj vad mysigt det ser ut! Nu har ni äntligen hittat ett hem. Lycka till nu med fina familjen”, skriver en annan.

Många lägger även märke till att de flyttat en hel del under den senaste tiden, men Niclas förklarar att det den här gången är annorlunda.

”Ja, nu till något eget och permanent. Vi är experter på att flytta nu”, skriver han.

FOTO: TT

Annons