TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ellen Bergström i tårar efter orden om akuta kejsarsnittet

14 jun, 2020 
Ellen Bergström och Niclas
Ellen Bergström och Niclas Lij blev föräldrar i april.
Nu öppnar Ellen upp om den tuffa förlossningen – som inte blev som hon hade tänkt sig.
– Nu blir jag ledsen här, säger en tårögd Ellen i en video på Youtube.
Annons
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningenBrand logo
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Niclas Lij medverkade i TV4:s Bachelor, men det var till slut på hemmaplan som han fann kärleken. Skådespelaren och komikern Ellen Bergström visade sig vara kvinnan som fångat Niclas hjärta.

I oktober förra året gick paret ut med den stora nyheten att de väntade barn. Det var genom en rebus i ett inlägg på Instagram som Ellen avslöjade den stora familjelyckan.

Sedan dess har Ellen och Niclas följare kunnat ta del av uppdateringar gällande graviditeten på  Youtube-kanlen Gravid vecka för vecka. Där har paret delat med sig av både förväntningar och orosmoment gällande den stora livsförändringen.

”Jag var inte alls beredd”

I slutet på april föddes parets lilla dotter, som kom att få namnet Elsy. När dottern väl föddes hade Ellen gått två veckor över den beräknade tiden.

”Fy fan säger jag bara. Detta har varit det värsta i mitt liv. Men vi har fått världens finaste tjej som mår bra”, skrev Ellen när hon avslöjade att dottern kommit till världen.

Annons

Ellen, som hade planerat för att föda vaginalt, fick sig en chock när det till slut blev ett akut kejsarsnitt. Nu har paret delat med sig av sin förlossningsberättelse i en ny video på Youtube-kanalen. Där förklarar Ellen att hon hade värkar i flera dagar innan förlossningen drog igång.

– Barnmorskan sa till mig att det kanske kommer bli så att du får göra akut kejsarsnitt. Jag var inte alls beredd på det, min målbild var ju att jag skulle ligga och pressa ut den här ungen. Jag var redo på att spricka, jag var verkligen så jäkla taggad på att föda, trycka ut och krysta, säger Ellen i videon.

Beskedet om förlossningen

Hon väljer även att förklara att graviditeten inte fick det slut som hon hade hoppats på. Ellen Bergström hade nämligen sett fram emot att föra Elsy vaginalt.

– Så när dem säger att jag ska göra kejsarsnitt så går luften bara ur mig. Det var ju det som hade varit min målbild hela tiden. Nu blir jag ledsen här, säger Ellen och faller i tårar.

– Det blev inte alls som jag jade tänkt mig, över huvudtaget.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

Annons