Backstreet boys-Nick Carters gravidlycka – efter alla missfallen

Nick Carter, Lauren Kitt

Nick Carter och hans fru Lauren har två barn.
Men vägen dit var inte lätt och de fick flera missfall.
Därför kom beskedet om att Lauren nu är gravid för tredje gången, som en mycket oväntad överraskning.
”En dag kände jag nåt som rörde sig i min kropp”, säger hon.

Nick Carter, 40, gjorde succé under 90-talet med pojkbandet Backstreet boys. Tillsammans med Brian Littrell, A.J. McLean och Kevin Richardson tog de världen med storm och hade fans runtom i hela vida världen.

Nick Carter och hans fru Lauren Kitt, 37 träffades på en "meet and greet"-träff där fansen fick möjligheten att få autografer av sina kändisar. Men när Nick Carter såg Lauren var det något speciellt och sedan det mötet har de varit oskiljaktiga.

Sedan dess har mycket hänt för paret, de har bland annat gift sig och blivit föräldrar till sonen Odin, 4, och dottern Saoirse, 1. Men vägen dit har inte varit helt lätt. Redan inför första barnet fick Lauren missfall och det var en tung tid. Men plötsligt blev hon gravid och familjelyckan var total.

Nick Carter, Odin Carter

Nick Carter med sonen Odin.

Foto: People

Paret har drabbats av missfall flera gånger

Inför barn nummer två var det samma visa igen, paret drabbades av flera missfall men plötsligt kom ytterligare ett mirakel i form av lillasystern Saoirse. Efter det var Nick och Lauren övertygade om att det inte skulle bli några fler barn.

– Jag var helt okej med att bara ha två barn och jag hade förberett mig på att det skulle kunna bli så, säger Lauren till People och fortsätter:

Nick Carter, Saoirse Carter

Nick Carter med dottern Saoirse.

Foto: People

– Vi fick två barn trots motgångarna, men när jag sedan blev gravid med vårt tredje så kom det som en chock. Det tog fem och en halv månad innan jag märkte något – jag hade inga symptom. Så en dag kände jag något som rörde sig i min kropp, så då sa jag till Nick att något är fel och jag måste till sjukhuset. Jag kunde ju inte få fler barn så jag hade aldrig kunnat tro att jag är gravid, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Graviditeten kom som en chock

Lauren var så pass oförberedd på att bli gravid en tredje gång att hon trodde att det var något helt annat än en bebis i magen.

– Jag trodde att jag hade en tumör för att det var bara så otänkbart att jag kunde bli gravid, med tanke på min historia kring alla missfall och alla livsförändringar jag gjorde under mina tidigare graviditeter, säger Lauren.

TV: Elin Härkönen om traumatiska händelsen

Parets tredje barn är väldigt efterlängtat och det är ett mirakel, enligt Nick. Paret hade nämligen bara några veckor tidigare pratat om att kanske skaffa en surrogatmamma då de så gärna ville ha ett till barn.

– Med allt som 2020 har ställt till med i världen så ser jag det här som en gåva från Gud. Vi älskar våra barn och vi är oerhört stolta över att få kalla oss föräldrar, säger Nick.

Om allt går som det ska så beräknas Nick och Laurens tredje barn komma till världen i april i vår.

FOTO: Broadimage/REX, Charles Sykes

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners bilder från Paradise Hotel-huset i Mexiko

LÄS OCKSÅ: Justin Timberlake och Jessica Biels namnval till nyfödde sonen