LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicci Hernestig har fått barn – avslöjar ovanliga namnvalet

13 dec, 2023 
Nicci Hernestig har äntligen fött sin dotter!
Nu visar hon upp första bilden på bebislyckan och avslöjar ovanliga namnvalet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Benjamin Ingrosso snott stilen? Nu reder Molly Hammar ut: ”Tar tillbaka det nu”Brand logo
Har Benjamin Ingrosso snott stilen? Nu reder Molly Hammar ut: ”Tar tillbaka det nu”

Det var kort efter hemkomsten från Love Island som Nicci Hernestig, 24, och Andreas Deak, 27, kunde bekräfta att de väntar barn ihop!

”Love island var platsen där vi fann varandra. Nu står vi här bara några månader senare och har inte bara varandra utan nu väntar nästa spännande utmaning i livet och vi längtar efter dig.”, skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Gjorde slut under graviditeten

”Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont. Livet pågår hela tiden och mitt tankesätt är att man får göra det bästa av situationen och se det som att det finns en högre mening med allt trots att det kanske inte var som man själv trodde eller hade tänkt sig från början. Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne.”, skrev Nicci och avslutade:

Annons

”Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre”

Nicci Hernestig har fått barn – visar upp dottern

Nu har förlossningen äntligen gått av stapeln och Nicci berättar om den stora lyckan över att ha fått välkomna sin lilla dotter till världen! Hon kan även avslöja ovanliga namnvalet på dottern som är helt fantastiskt.

”Med ett AKUT kejsarsnitt så har nu mitt ljus kommit ut till världen!! Blod, svett och tårar men den vackraste skapelsen jag någonsin sett!! MIN KÄRLEK TILL MIN DOTTER ÄR VILLKORSLÖS! ❤️ Jag ÄLSKAR henne mer än ord kan beskriva och jag kommer göra ALLT för henne! Chiara betyder ljuset på Italienska och det finns ingen bättre betydelse av henne. Så till dig min dotter Chiara Hernestig, ljuset i mitt liv. MAMMA ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT!!”

FOTO: TV4, Instagram

Annons