LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Newkids fina ord om flickvännen Sonia Mehdizade – så är hon

03 jun, 2021 
Newkid och flickvännen Sonia Mehdizade
Artisten Alexander ”Newkid” Ferrer och Sonia Mehdizade har varit ett par i två år.
Men vem är Sonia? Vad jobbar hon med?
Här kan du läsa mer om paret!
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Det var i oktober 2020 som Alexander ”Newkid” Ferrer, 30, bekräftade för Hänt att han hittat kärleken igen. Äntligen var tiden inne igen, efter det tuffa uppbrottet från bloggerskan Fanny Lyckman som han hade en relation med i många år.

”Jag kan bekräfta att jag är i en relation”, skrev Newkid till Hänt då, men klargjorde att han ännu inte var redo att avslöja vem den lyckliga var.

Det har han däremot gjort nu. På Instagram har artisten delat med sig av bilder, videos och fina ord om sin älskling. Men i det offentliga rummet visade han upp henne för första gången på P3 Guldgalan, då de klev in tillsammans på röda mattan.

Sonia Mehdizade och Newkid på P3 Guld 2021
Sonia Mehdizade och Newkid.

Vem är Newkids flickvän Sonia Mehdizade?

Alex och Sonia Mehdizade har varit ett par i två år, och har alltså hemlighållit relationen ett bra tag. Frågan är, vem är Sonia?

Annons

Sonia Mehdizade är grundare av COCO&NUTS swimwear, som säljer bland annat bikinis. Innan den karriären tog fart har hon arbetat på bland annat Nelly.com och BIKBOK. Så ja, modeintresset är ju ingen nyhet utan finns sedan långt tillbaka.

På Instagram heter hon soniamdizde, men har valt att hålla sitt konto på den sociala plattformen privat. Men ibland dyker hon upp på Newkids Instagram, och han är ju då inte privat!

Newkids fina ord om flickvännen Sonia

På Instagram berättade Newkid i april att han för första gången på väldigt länge var bakfull. Och något som bakfyllan ofta leder till för artisten är att han blir emotionell.

”Vill bara ha en kram av min brud”, skriver Newkid på Instagram.

NEWKID är kär i sin flickvän
Newkid.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT

Annons