Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hon är Nemo Hedéns nya flickvän: "Firar kärleken"

14 sep, 2018 
Nemo Hedén har hittat sin stora kärlek och visar nu glatt upp henne på Instagram i ett långt och kärleksfullt inlägg.
Annons

Nemo Hedén, 31, blev känd i och med sin medverkan i dokusåpan Kungarna på Tylösand 2010. Tiden efter det präglades av både alkohol, droger och en destruktiv livsstil. Numera driver han podden Nemo möter där han intervjuar stora svenska kändisar varje vecka, och idag lever han som nykter. Han är en annan person idag än den som tittarna fick lära känna i dokusåpan.

2017 fick han dotter Nova, men kort därefter valde han och Novas mamma att gå skilda vägar. Efter det har Nemo varit öppen med att han vill hitta kärleken, och i början av juli i år gjorde han en skämtsam kontaktannons på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men han behöver inte fila på en till kontaktannons – nu avslöjar han att han har hittat sin stora kärlek!

“Kan du inte chilla lite Nemo?”, ”Men hur kan du göra sådär!? Fan vad pinsam du är!”, ”Måste du vara så intensiv? Kan du inte bara varva ner lite?”. Dessa ord har jag fått höra från alla mina flickvänner genom åren. Och det har gjort mig lika ledsen varje gång. Det har känts som att dom ofta skämts över mig”, skriver Nemo Hedén i ett långt och kärleksfyllt inlägg på Instagram.

Annons

Hans nya flickvän heter Xenia Shumilova och är 32 år.

Tills nu.. Nu har jag nämligen träffat någon som lyfter alla dessa sidor hos mig. Någon som uppmuntrar dessa beteenden. Eftersom hon är EXAKT likadan. Sidor hos mig som jag själv alltid har gillat och varit stolt över..”, skriver han och fortsätter:

Xenia, tack för att du tycker om precis hela mig. Tack för att du lyfter och uppmuntrar ALLA mina knasiga galna extrema beteenden. Tack för att du är precis lika extrovert, babblig och störd som jag. Tack för att du får mig att skratta hela tiden genom att vara så härlig, konstig och glad. Och tack för att jag nu får kalla dig för min flickvän.

De träffades genom en gemensam vän som föreslog att de skulle gå på dejt med anledning av att de var så lika, och se vilken fullträff det blev. I dagarna har Nemo och Xenia varit i Berlin för att fira sin kärlek.

Och att du också är nykter och funkar så bra med Nova ser jag bara som en FET jävla bonus! Nu åker vi till Berlin och firar kärleken!”, avslutar han.

Stort grattis till er!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons