LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nemo Hedén bekräftar relationen – efter fem veckor: ”Skänk från ovan”

02 nov, 2023 
Linn Seipel
NEMO HEDEN med flickvän
Nemo Hedén har efter några år som singel nu funnit kärleken på nytt!
Här bekräftar han – och visar upp – fem veckor gamla relationen med flickvännen Molly.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Mikaela Laurén upp otäcka skadan: ”Skar upp huden”Brand logo
Här visar Mikaela Laurén upp otäcka skadan: ”Skar upp huden”

Tv och podd-profilen Nemo Hedén, 36, har funnit kärleken på nytt! Det skriver han i ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram – samt bekräftar i ett meddelande till Hänt.

Nemo Hedén bekräftar nya relationen med flickvännen Molly

– Ja! Det är vi!, svarar Nemo på frågan om de verkligen officiellt är ett par.

Åh så kul! Hur känns det?

– Det känns helt fantastiskt!!! Jag har hållit mig ifrån tjejer under en väldigt lång tid. Varit så rädd för att ge mig in i något. Haft väldigt lågt självförtroende vad gällande relationer liksom. Så jag hade i princip förlikat mig med att jag skulle leva själv med mina döttrar, säger Nemo och fortsätter:

– Och så kom plötsligt Molly. Som en skänk från ovan. Helt otroligt. ALLT bara stämde. Som kärlek på film liksom… Jag trodde verkligen inte jag skulle få uppleva sånt här i mitt liv. Så tacksam över denna gåva!

Annons

Wow stort grattis! Vill du berätta mer om vem hon är?

– Molly är en 32-årig sommelier ifrån Göteborg som pysslar med alkoholfria alternativ.

I inlägget som Nemo publicerat berättar han att de var så de kom i kontakt med varandra.

”Jag snubblade över Mollys konto för typ 6 veckor sedan. Hon drev ett inspirations-konto för alkoholfria alternativ och det gjorde mig så glad, inspirerad och nyfiken. Att hon dessutom var det sötaste jag sett gjorde inte direkt saken sämre. Så jag skrev till henne. Mest egentligen för att hylla hennes grymma och viktiga konto.”

Nemo Hedéns relation med ex-flickvännen Frida

Nemo har sedan tidigare de två döttrarna Nova och Noomi. Detta med den tidigare med flickvännen, Frida Marcher, 33, vars relation har varit lite utav en berg-och-dalbana över åren. År 2016 avslöjade han att de väntade deras första barn, mitt under graviditeten valde de dock att göra slut.

Annons

“Sedan några månader tillbaka så har jag och Frida endast varit vänner. Det hela är väldigt odramatiskt och det är ett gemensamt beslut som har växt fram”, skrev han på Instagram då.

Tre år senare tog förhållandet en plötslig vändning.

”Denna gång släpper jag dig inte”, skrev Nemo intill en bild på dem två i juli 2019.

”Jag vet nu att du är kvinnan jag vill leva med. Jag vet nu att du är den jag vill ha fler barn med. Jag vet nu att du är den jag vill bli gammal med”, skrev Nemo på Instagram då.

Månaderna efter var fulla av kärlek och glädje över återföreningen. Nemo och Fridas känslor för varandra verkade vara starkare än någonsin tidigare. Men nu har vindarna vänt igen. På Instagram förklarade Nemo i slutet på 2020 att han och Frida återigen har bestämt sig för att gå skilda vägar.

”Vi gav verkligen OSS en andra chans på riktigt och fick 19 nya fina månader tillsammans + ett litet syskon till Nova. För detta är jag givetvis otroligt tacksam. ”Även om detta såklart är sorgligt och smärtsamt så är beslutet genomtänkt. Och ömsesidigt. Nu är fokus att göra det så bra som möjligt för barnen”. skrev han då.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons