Nathalie Brydolfs pojkvän – visar upp nya kärleken för första gången

Nathalie Brydolf

Efter en riktig Idol-succé fick Nathalie Brydolf möta en verklig förlust i Melodifestivalen 2021.
Men inte deppar hon över det!
Nu avslöjar artisten nya kärlekslyckan.

Det var knappt tre år sedan som Nathalie Brydolf, 25, blev känd för hela svenska folket då hon gjorde succé i TV4:s populära sångtävling Idol. Snabbt blev hon ett populärt namn då hon bland annat gjorde ett omtalat framträdande med artisten Benjamin Ingrosso, 23. Då lyckades Nathalie ta sig till en sjätte plats och bara ett år senare var hon aktuell igen då hon var en av tjejerna som tävlade om Simon Hermanssons hjärta i dejtingprogrammet Bachelor.

LÄS MER: Caroline Kejberts hemliga graviditet bakom kulisserna

Men det hela blev inte riktigt som Nathalie hade tänkt sig och en tid efter inspelningen berättade hon för Hänt om den egentliga anledningen till att hon sökte sig till TV4:s dejtingprogram:

– Jag har inte så mycket att säga om Bachelor egentligen, för det är en sak som jag gjorde för att Idol-bubblan sprack. Det var väl inte det jag trodde att jag skulle ge mig in i, så det var inte riktigt min grej och jag tror att det syntes ganska tydligt genom rutan också att det inte var där jag skulle vara, sa hon då.

Nathalie Brydolfs förslut i Melodifestivalen

Förutom ett kort instick i Första dejten har det varit relativt tyst från Nathalie sedan dess. Men nu är hon återigen högaktuell då hon deltog i första deltävlingen av Melodifestivalen 2021 med låten Fingerprints.

Denna gång hade hon dock inte riktigt publiken med sig och snart stod det klart att hon hamnade på sista plats i sin deltävling medan Danny Saucedo och Arvingarna fick gå vidare direkt till final.

Under de senaste åren har även Nathalie Brydolf jobbat med att skriva låtar åt andra artister – något som hon tycker är väldigt roligt.

– Jag har inte skrivit så mycket till andra förrän nu så jag tycker att det är roligt att få göra det. Jag har fått det på förfrågan vilket är jättekul, har hon tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Nathalie Brydolf avslöjar nya kärleken

Trots att vi kunnat följa Nathalies arbetsliv och tv-persona under flera år har hon dock varit väldigt tyst om sitt privatliv i övrigt. Efter förlusten i Melodifestivalen 2021 väljer hon nu att dela med sig av en bild på sin nya kärlek.

”Jag klarar inte av att hålla denna underbara människa hemlig längre”, skriver Nathalie Brydolf till en pussbild på henne och den mystiska nya kärleken.

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska visar upp chockbilden

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om otroheten

FOTO: TT