Nassim Al Fakir avslöjar regelbrottet i Masked singer – lögnen till barnen

Nassim Al Fakir Masked singer

När Nassim Al Fakir tackade ja till Masked singer fick han berättat för sig att han absolut inte fick säga till någon att han skulle vara med. Trots det valde han att berätta för en person.
Nu berättar han om anledningen bakom sitt beslut, och om lögnerna han sa till barnen.
Slå på ljud

Det nya succéprogrammet Masked singers är i full gång och en som nyligen blivit avslöjad bakom masken är tv-profilen Nassim Al Fakir. Men trots att hans tid i programmet inte blev så lång som han kanske hade hoppats på är han ändå glad över den tid han fått.

– Jag har mått ganska bra av att få gå in i en roll och känna att folk inte har några förutfattade meningar. Jag är så van vid att folk ser mig och har en förutfattad mening, men nu har jag fått gå upp och egentligen vara ännu mer mig själv. Så jag har njutit av att sätta på mig den där masken, berättar han för Hänt.

Men det har inte bara varit helt enkelt att vara med. Då det har varit hemligt att han varit roboten i programmet har han nämligen varit tvungen att ljuga för sina barn. Nu berättar han om hur det har varit, och om det hemliga regelbrottet i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nassims regelbrott i Masked singer

LÄS MER: Därför tror tittarna att Johanna är Draken i Masked singer

När man är med i Masked singer får man förklarat för sig att man absolut inte får avslöja sin identitet för någon. Men trots det valde Nassim att berätta för sin sambo och fästmö Lina Hedlund.

– Jag hade först tänkt att inte berätta. Jag kör ofta mitt lilla race så det hade inte varit konstigt om jag bara sa att jag skulle iväg och jobba lite, men det gick inte. Vi har ju två barn ihop, säger han till sitt försvar innan han lägger till:

– Men jag har verkligen inte berättat för någon annan. Och jag har mått så himla bra av det.

Lögnen för barnen

Men samtidigt som sambon Lina har vetat vad Nassim gjort på vardagarna har barnen varit helt ovetandes. Och trots att de misstänkt att det är deras pappa som de ser på tv-rutan har han nekat det gång på gång.

Nassim berättar nämligen att både yngsta och äldsta sonen flertal gånger frågat om det faktiskt är han som är med i programmet, men att han har hållit masken varje gång.

– Jag bara "nej, vad menar du?", säger han innan han fortsätter:

– Jag försöker ju spela ett spel så de är helt förvirrade. Jag svarar ju varje gång att jag inte har någon aning om vad se pratar om.

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlssons relation till Carola efter avhoppet från Let's dance

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz sorg efter svåra beslutet för sonen Arnold

SENASTE NYTT!