Margaux Dietz sorg efter svåra beslutet för sonen Arnold

Margaux Dietz svarar på frågor på sin Youtube

Margaux Dietz har bestämt sig för att sluta visa sonen Arnold i sociala medier. Nu berättar hon om sorgen efter det svåra beslutet och sonens frågor.
– Känns jättetråkigt, säger hon.
Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig
Slå på ljud

Margaux Dietz är en av Sveriges största influencers och blev ett känt namn för svenska folket när hon la upp en video från sin förlossning med sonen Arnold. Sedan dess har den berömda duon synts flitigt på Margaux sociala medier, men för ett tag sedan beslutade hon sig för att sluta visa sin son där.

Men det har inte varit helt lätt efter det beslutet. I sin senaste vlogg berättar hon nu om sorgen efter stora förändringen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Margaux Dietz om sonen Arnolds frågor om förändringen

– Om jag ska vara ärlig så känns det jättetråkigt att inte visa upp Arnold i mina sociala medier. För hela mitt liv handlar ju i princip om att vara mamma, och att bli mamma är ju det största som hänt mig. Och jag älskar att dela med mig utav det till er, vilket gör det väldigt tråkigt och svårt att inte göra det. För man är ju väldigt stolt över sitt barn och tycker det är så kul allt de gör och jag vet ju att ni uppskattar det jättemycket. Arnold vill ju verkligen vara med också vilket gör det ännu svårare. Han frågar ju hela tiden "kan vi filma idag?" eller "jag vill ta bilder!", så han vill ju verkligen, säger hon innan hon fortsätter:

– Men å andra sidan så förstår han ju inte att det ses av flera hundratusentals person, det tror jag typ inte ens att jag fattar.

Hon berättar också att hon i samband med beslutet har varit tvungen att ta in fler barnvakter också, då Arnold inte kan vara med henne på jobbet längre.

– Så det är mycket mer meck och lite mindre tid med Arnold, säger hon.

Så gör de nu – hemliga taktiken

Men bara för att Margaux inte visar sonen i sociala medier längre betyder inte det att hon har slutat filma honom. Senare i vloggen avslöjar hon nämligen att de fortsätter klippa ihop små videosS tillsammans, men att det numera bara är för privat bruk.

– Vi filmar faktiskt fortfarande, bara att vi inte lägger upp det. Men jag tycker det är jättenajs att få dokumentera och jag saknar ju att mina föräldrar inte gjorde det tillräckligt när jag var liten. Så jag kommer fortsätta filma honom så han kan ha till privat bruk senare, avslöjar hon.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings svåra livskris efter separationen från Alexander Lydecker

LÄS OCKSÅ: Därför vill Peg Parnevik lämna Sverige – planerar flytt till USA

FRÅN FÖRSTASIDAN