ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bengt Alsterlinds avslöjande om Ingvar Karlsson efter Sven-Ingvars

08 sep, 2023 
Sven-Ingvars
Ingvar Karlsson lämnade Sven-Ingvars och försvann helt.
Nu berättar nära vännen Bengt Alsterlind om hur Ingvars liv ser ut idag.
– Det är på en annan nivå, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas detBrand logo
Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det

Med hits som Fröken Fräken och Sommar och Sol är Sven-Ingvars ett av våra populäraste dansband genom tiderna. Grundarna bakom succé är Sven-Erik Magnusson och Ingvar Karlsson, 85.

År 2017 avled Sven-Erik efter att länge kämpat mot cancern. Sedan hans bortgång är det sonen Oscar Magnusson, 42, som tagit över som ledsångare i bandet. Ingvar lämnade bandet redan 2006 då han valde att pensionera sig.

Nära vännens avslöjande om Ingvar Karlssons liv idag – det gör han

Sedan dess har Ingvar levt sitt liv utanför offentligheten så vad har han egentligen för sig? Jo, när Hänt når den tidigare programledaren Bengt Alsterlind, 80, berättar han att han har nära kontakt med Ingvar idag, då de nämligen jobbar lite ihop.

Annons

– Det jag sysslar med är att jag och Ingvar Karlsson, från Sven-Ingvars, han och jag samt en kille till har en trio så vi är runt i mellansverige och spelar. Det har vi gjort i nio år nu, säger Bengt till Hänt.

Han fortsätter:

– Ingvar och Sven-Erik startade ju Sven-Ingvars så han var ju med där i 50 år men han slutade ju och nu spelar han med mig.

Hur känns det att han spelar med dig nu?

– Haha ja, det är på en annan nivå.

– Ingvar han är som en formalin knicke-dicke. Han är exakt likadan idag som när jag träffade honom första gången för 24 år sedan, sa Staffan då till Hänt.

Därför har Bengt Alsterlind ingen kontakt med Oscar Magnusson

Genom tv-programmet Hajk hade Bengt en nära relation till både Ingvar och Sven-Erik men någon kontakt med Oscar Magnussn har han däremot inte.

– Nej inte mycket kan man säga. Han är rätt så upptagen. Jag har ju däremot kontakt med Ingvar eftersom jag spelar med honom och han har kontakt med Oscar rätt ofta. Så på det viset har vi lite kontakt.

FOTO: TT

Annons