Nanne Grönvalls glädjebesked med Casper Janebrink – efter tuffa tiden

27 jun, 2021 
Nanne Grönvall, Casper Janebrink
Nanne Grönvall opererades förra året efter att ha fått problem med höga kalcium-värden. Men nu har det vänt för artisten, när hon gjort författardebut! Dessutom har Arvingarna en viktig roll i succén!
Annons
Allt om Nanne Grönvall
Allt om Nanne Grönvall

Under tio år har Nanne Grönvall, 59, jobbat med att göra sin författardebut. Nu har hon äntligen gjort det och i ett inlägg på Instagram berättar hon nu om den stora succén!

Vägen dit har dock inte varit helt lätt för den folkkära artisten. I mars förra året upptäckte Nanne att hon hade alldeles för höga kalcium-värden i kroppen. Nivåerna fortsatte stiga på grund av överproduktion i ena bisköldkörteln. Detta ledde till att hon behövde opereras. Med tanke på att allt hände mitt under pandemin så skakade det både henne och maken Peter Grönvall, 57.

– Under förutsättningarna mår jag bra. Det är ledsamma tider med Covid-19 och allt vad det medföljer, både vad det gäller viruset och hur det påverkar oss människor på många sätt. Men Peter och jag har tagit det lugnt tillsammans och försökt att göra det bästa av situationen, sa Nanne till Hänt några månader efter operationen.

Nanne Grönvalls glädjebesked efter tuffa sjukdomstiden

Nanne och Peter har varit gifta i 27 år och tillsammans har de sönerna Charlie och Felix. Paret träffades i och med att de båda var en del av musikgruppen Sound of Music, och med tiden blev de kära i varandra.

Annons

Med tanke på det jobbiga sjukdomsåret för Nanne så kan man nu minst sagt säga att det har vänt för artisten! Nu kan hon nämligen glatt meddela att hon äntligen gjort sin efterlängtade författardebut!

”MIN FÖRFATTARDEBUT - en rolig feelgod-roman om den galna nöjesvärlden: ”MeloDrama Queens - Vad Kan Gå Fel!’. Har längtat att få dela detta och i morse blev det officiellt.”, har hon tidigare skrivit på Instagram.

De första sidorna skrev hon redan för tio år sedan och under årens lopp har hon berättat om idéerna för vänner, men nu är det alltså officiellt – boken släpps i höst! Och nu kan hon stolt berätta om ett glatt besked som rör både henne och de trogna vännerna i Arvingarna!

Samarbetet med Arvingarna – glädjande framtidsbeskedet

Både hennes bok MeloDrama Queens gick in direkt på topplistan på Adlibris på exakt samma dag som Arvingarna fick DubbelPlatina för deras I Do-skiva!

Annons

”Vilken fantastisk dag torsdagen blev. Grattis underbara Arvingarna till alla välförtjänta framgångar och tusen tack alla ni som har förbeställt boken.”, skriver Nanne och fortsätter:

”Nästa bok blir att slutföra skrivandet av Arvingarnas biografi.”

Nanne verkar med andra ord ha ett nära samarbete med medlemmarna i Arvingarna, det vill säga Casper Janebrink, 51, Lars "Lasseman" Larsson, 49, och bröderna Tommy, 52, och Kim Carlsson, 49. Nu återstår det att se om Nannes framgångssaga fortsätter även med boken om Arvingarna!

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons