LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nanne Grönvall ryter ifrån – efter kommentarerna om hennes utseende

18 nov, 2023 
nanne grönvall
Nanne Grönvall avslöjar nu hemska kommentarer som sagts om henne – på hennes egna arbetsplats.
– Det var fruktansvärt, så det har krävts lite skinn på näsan, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”Brand logo
Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”

Melodifestivalen-veteranen Nanne Grönvall, har länge varit ett välbekant ansikte för det svenska folket.

Dock har hon trappat ner lite de senaste åren, då hon haft en del hälsoproblem. Det var för sju år sedan som Nanne drabbades av utbrändhet. En dag vek sig benen för henne och hon förstod att det var hög tid att ta sin hälsa på allvar.

– Ingenting fungerade i kroppen, jag har aldrig varit så sjuk som jag blev då. Jag var helt borta från jobb i ett år och det kommer att ta många år att läka. Jag kommer aldrig bli hundra, kroppen och framför allt hjärnan får sig en smäll efter en så här allvarlig utmattningskollaps, sa Nanne i en intervju med Expressen.

Nanne Grönvall är dubbelt aktuell – ger sig ut på turné

Men nu verkar Nanne må bättre – då hon är aktuell med både en kyrkoturné med sitt gamla band One More Time samt ett projekt som handlar om att stötta barn och ungdomar i svåra situationer.

Annons

– Gällande One More Time är det så roligt att jobba ihop igen. Jag har heller aldrig gjort en kyrkoturné, men vi har mycket musik som funkar väldigt bra i kyrkor, som ”Den vilda” och ”Det vackraste” och ”Highland”. Jag vet inte om mina låtar som ”Pissenisse” funkar lika bra, säger Nanne i en ny intervju med Aftonbladet.

Kommentarerna om hennes utseende: ”Det var fruktansvärt”

I höstas gav Nanne även ut en bok, MeloDrama Queens – vad kan gå fel. Boken handlar bland annat om svårigheterna för en kvinna att åldras i nöjesbranschen. Det är när hon pratar om detta med Aftonbladet som hon avslöjar hur illa det har varit på bland annat skivbolag.

Hon berättar hur de sagt åt henne att ”tänka på sitt utseende”.

– Min man Peters utseende har aldrig kommenterats av skivbolagen medan vi tjejer upplevde det gång på gång. Det var mer eller mindre alltid i negativ bemärkelse. Vi hade ett möte med ett skivbolag och jag och Maria började säga att vi hade några idéer. Då sa skivbolagsbossen ”Om ni två tänker mer på hur ni ser ut så pratar jag musik med Peter”. Det var fruktansvärt, så det har krävts lite skinn på näsan.

nanne

FOTO: TT/ Christel Lind/ Karin Törnblom

Annons