LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Naken-Janne och kärleken Carola har flyttat ifrån varandra

15 dec, 2023 
Linn Seipel
naken janne med sin särbo carola
Jan ”Naken-Janne” Jansson är den legendariska Farmen-deltagaren som inte gärna skylde sig själv.
I en ny intervju med Nemo Hedén berättar han om tiden efter sin medverkan och hur han lever idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Snart är det dags för Farmen 2024! Det innebär att över 20 år har gått sedan den legendariska säsongen av realityserien Farmen, då svenska folket lärde känna "Jan "Naken-Janne" Jansson.

Som smeknamnet avslöjar stack han särskilt ut i programmet för sin förkärlek att få vara just naken, i tid och otid. Inte alla tyckte om detta, och en uppmärksammad scen i 2003 års Farmen är då deltagaren Lena Halldin ledsnade rejält och bestämde sig för att vrida om pungen på Janne.

– Det var för att han skulle få känna “njutningen” som vi har haft hela sommaren av att ha hans jävla ollon i ögonen, sa Lena Halldin till Expressen då.

Naken-Jannes sambo har blivit särbo – talar ut i nya podden

Men åren har gått och mycket har hänt i Jannes liv. I ett nytt avsnitt av Nemo Hedéns podcast Den nakna sanningen om reality-TV, öppnar han upp om hur åren efter sin medverkan varit.

Annons

Nemo, som varit hemma hos Janne, vet att han har en del löpsedlar från tiden i Farmen uppsatta på väggen hemma, något han frågar Janne om.

– De där löpsedlarna. När min tidigare sambo när hon bodde här, hon är min särbo idag. Då hade jag inte löpsedlar uppe. Då skulle det inte handla om mig. Men nu när jag bor själv och hon bara hälsar på. Sen får andra människor tycka vad de vill, svarar Janne.

Exakt varför han och kärleken Carola valt att flytta isär berättar han inte, men på Jannes instagram syns de ofta tillsammans i funktionskläder ute på någon aktivitet så vi får utgå ifrån att de ändå trivs i varandras sällskap!

Så påverkades Naken-Jannes liv efter Farmen – blev av med jobbet

Vidare i intervjun frågar Nemo om Janne känt sig dömd för sin medverkan och hela "Naken-Janne"-grejen, och om de någon gång satt käppar i livshjulet för honom. Janne svarar:

– Det var ju både och det där. Det var märkligt det där att det skulle bli på det där viset. Jag var ju ute och föreläste, jag jobbade åt AMF pension också. Var ju ute på stora pensionsturnéer och föreläste. Jag älskade ju att göra det jobbet, säger han och fortsätter:

– Men efter Farmen, då kunde jag inte gå ut och föreläsa. Jag kunde ju inte göra det. [...] De sa att vi får nog vänta lite grann nu. Så att det blev inget tyvärr. Det var väl dumt.

FOTO: TV4, Instagram

Annons