Mystiken kring Ana Diaz kärleksliv – efter ex-pojkvännen och låten 100

Ana Diaz i Så mycket bättre 2020, ålder?

Ana Diaz låt 100 är en kärleksballad som handlar om en relation som tar slut.
Det är en stark låt för Ana då hon sjunger av egen erfarenhet.
Men hur ser Anas kärleksliv ut idag?
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020
Slå på ljud

När artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020 avslöjades så visade det sig att popartisten Ana Diaz, 43, är en av dem. Hon har släppt en del hits och framförallt skrivit låtar till världsartister som Jennifer Lopez och Britney Spears.

Ana Diaz om låten 100

Förra våren släppte Ana Diaz låten 100 som snabbt blev populär bland fansen. Låten är en ballad och handlar om en relation som tar slut. Men såren hade inte riktigt läkt när Ana släppte låten, vilket gjorde det svårare att framföra den live.

När Ana gästade Allsång på Skansen samma sommar uppträdde hon med sin låt 100 och det slutade med ett riktigt gråtkalas. Efter programmet så avslöjade hon vad det var som gjorde att känslorna rann över och det var helt enkelt att personen som låten handlar om fanns i publiken.

– Då blev det så där... Att det kändes som en karatespark i magen, har Ana tidigare berättat om uppträdandet för Aftonbladet. Hon fortsätter:

– Jag brukar normalt vänta lite innan jag släpper någonting som handlar om någonting som pågår, men nu gjorde jag inte det den här gången.

Ana Diaz i Så mycket bättre 2020

FOTO: Karl Melander/TT

”Väldigt mycket jobbigare”

Under sitt uppträdande visste hon att personen som 100 handlar om fanns i publikhavet, hon visste bara inte var. Men i slutet av låten fick hon syn på personen och då brast det för henne.

– Personen som 100 är till stod i publiken och jag visste inte exakt var personen satt och i sista fraserna såg jag hen. Då blev det väldigt mycket jobbigare för mig.

Det märktes att de starka känslorna som varit kring uppbrottet inte hade gått över helt och hållet. Men frågan är hur det ser ut nu, ett år senare?

Ana är mycket privat av sig och delar inte med sig till fansen om kärlekslivet. Hon är idag skriven på en adress tillsammans med en man som hon även följer på Instagram. Men om de är ett par eller bara vänner lyder det fortfarande frågetecken kring.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Vanni Jung Ståhle/TT

LÄS ÄVEN: Allt du vill veta om artisten Ana Diaz i Så mycket bättre 2020

LÄS ÄVEN: Så mycket bättre: Här är alla romanser i programmet

FRÅN FÖRSTASIDAN