Artikeln innehåller reklamlänkar

Möt sommaren som kändisarna – frossa i bikinis

Kändisar i bikini

Får man säga att det är sommar nu efter alla dessa sommarvarma dagar i Sverige? Oavsett vad så får värmen oss att både vilja sola och bada! Därför har vi plockat fram sommarens snyggaste bikinis till den som inte hunnit skaffa sig en än – eller till den som inte kan få nog av sommarens mest välbehövliga plagg.
Bikini 2018

Den randiga bikinin hittar ni här (länk till Apprl). Den svarta bikinin hittar ni här (länk till Apprl), och den leopardmönstrade bikinin hittar ni här (länk till Apprl).

 

Bikini 2018

För den som gillar det mer sportiga temat… Den svarta bikinin hittar ni här (länk till Apprl). Den rosa bikinin hittar ni här (länk till Apprl), och den marinblåa hittar ni här (länk till Apprl).

 

Bikini 2018

Bikinin i spets hittar ni här (länk till Apprl). Den svarta bikinin hittar ni här (länk till Apprl), och den mönstrade bikinin hittar ni här (länk till Apprl).

 

Bikini 2018

Och för de som föredrar en högre bikinitrosa! Den vinröda hittar ni här (länk till Apprl). Den svarta hittar ni här (länk till Apprl), och den blå-mönstrade hittar ni här (länk till Apprl).

 

Bikini 2018

Den mönstrade bikinin hittar ni här (länk till Apprl). Den röda bikinin hittar ni här (länk till Apprl), och den gröna bikinin hittar ni här (länk till Apprl).

FRÅN FÖRSTASIDAN