LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Morgan akut till sjukhus under tv-inspelningen

11 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
"Ullared"-profilen Morgan Karlsson tvingas akut till sjukhus med ambulans i kvällens "Biggest loser VIP". – Man blir ju superorolig, säger deltagaren Jonas Hallberg.
Annons

Det är i kvällens avsnitt av “Biggest loser VIP” som  Morgan Karlsson, 44, akut tvingas till sjukhus. Ambulans tillkallas till slottet efter att deltagarna Jonas Hallberg, 46, och Loulou Lamotte, 36, fått syn på “Ullared”-profilen som tidigt på morgonen “gått runt som en zombie” utanför huset.

– Jag och Loulou gick till gymmet tidigt och såg någon som var ute och gick. Morgan såg helt förvirrad ut, så vi frågade “är du okej?” Då kände vi “omg, han kanske har fått en stroke”, säger Jonas Hallberg i programmet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han gick omkring nästan som en zombie. Det kan ju vara första tendensen till stroke. Man blir ju superorolig. Shit, alltså.

Morgan Karlsson tvingas snabbt till sjukhus med ambulans och när han sedan återvänder till slottet senare på dagen, minns han ingenting. Han minns inte ens att han har tagit blodprov, trots att armarna är fulla av plåster efter läkarnas undersökningar.

Annons

“Ullared”-profilen vet själv inte heller vad som är fel på honom, eftersom läkarna inte kan hitta någonting.

– Jag kan inte säga att jag har åkt ambulans eller varit på sjukhus, för jag har inget som helst minne av det, säger Morgan i programmet och fortsätter:

– Jag har nog blivit utsatt för en kraftig attack av mycket träning och annorlunda kost. Det är onormala saker för mig mot min vardag.

“Biggest loser VIP” sänds måndag 11 september 21.00 i Sjuan.

Foto: IBL

Annons