LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén bekräftar lyckan med sambon David – nu utökas familjen: ”Lilla..”

10 okt, 2022 
André Färnsveden
Molly Sandén
Molly Sandén har varit i en relation med David Larson sedan 2019.
Nu visar hon upp nya tillskottet i familjen på Instagram.
– Ni kommer nog behöva utstå en del bilder, skriver Molly.
Annons
Eric Saades fina hyllning till danspartnern Katja inför finalenBrand logo
Eric Saades fina hyllning till danspartnern Katja inför finalen

Molly Sandén, 30, slog igenom tidigt när hon lyckades vinna Junior Eurovision Song Contest med bidraget Det finaste någon kan få, 2006. Sedan dess har hon kommit att bli en av Sveriges mest folkkära artister.

Hennes tidigare förhållanden har varit väldigt omtalade. Först hamnade Molly i rampljuset när hon började träffa flickidolen Eric Saade, 31. Artisterna var 16 och 14 år gamla när de blev tillsammans men efter fem år bestämde de sig för att gå skilda vägar.

Några år efter förhållandet tog slut blev Molly tillsammans med en annan känd manlig artist, nämligen Danny Saucedo, 36. De var ihop i sex år och var även förlovade när de valde att bryta förlovningen.

Senare samma träffade Molly sin nuvarande pojkvän, musikern och skådespelaren David Larson, 35. Nu visar hon även upp nytillskottet i familjen.

Annons

David Larsons ord om flickvännen Molly Sandén

Pojkvännen David var länge endast musiker, men förra året bestämde han sig för att testa sin lycka som skådespelare. Inför rollen i tv-serien Två systrar, fick David även ett stort stöd från flickvännen.

– Hon är väldigt peppande till det mesta och glad och stöttade. Jag tror hon kommer tycka det är kul, sa David till Hänt inför premiären.

Vidare beskrev en lycklig David Larson en av de bästa egenskaperna med flickvännen Molly Sandén, att hon har en positiv inställning till livet.

– Det bästa med Molly är att hon har en blick för livet som är väldigt ljus utan att det bli tråkigt. Jag älskar att se världen ur hennes ögon. Jag är mer lagt åt det lite mer ängsliga hållet och hon är mer sprudlande och funderar inte så himla mycket och bara gör och är glad, och det är sån otroligt fin egenskap och det är en av sakerna som är bra med henne. Det finns massa… jag älskar henne, säger han.

Molly Sandéns nytillskott i familjen

Nu tar Molly Sandén ett nytt steg i livet. Hon har nämligen bestämt sig för att skaffa en liten hundvalp. På Instagram delar hon en bild där hon sitter och håller den vita och lurviga valpen i knät.

Ni kommer nog behöva utstå en del bilder på det här lilla lurvet framöver”, skriver Molly.

Flera artister har även kommenterat inlägget.

Nämen”, skriver Oscar Zia, 26, följt av två emojis.

Står gärna ut med det”, skriver sångerskan Anna Linnea ”NEA” Södahl, 35.

Grattis Molly!

FOTO: Marcus Gustafsson/TT

Annons