Danny Saucedos nya ord om uppbrottet från Molly Sandén

Danny Saucedo.

Danny Saucedo och Molly Sandén var förlovade i tre år innan de gjorde slut.
Nu avslöjar artisten en ny detalj om relationen med ex-flickvännen.
– Det här var ju mitt sorgearbete, säger Danny.
Hör David Larsons kärlekshyllning till flickvännen Molly Sandén
0:42

Efter reklamen: Hör David Larsons kärlekshyllning till flickvännen Molly Sandén

(0:42)

Slå på ljud

Popsångaren Danny Saucedo, 36, slog igenom när han medverkade i musiktävlingsprogrammet Idol 2006. Han slutade femma i tävlingen men hans populäritet bara fortsatte att växa efter programmet.

Sedan dess har han släppt flera album och medverkat i Melodifestivalen fyra gånger, bland annat i fjol då hans bidrag Dandi Dansa slutade sjua i tävlingen.

2013 blev Danny tillsammans med en annan svensk artist – Molly Sandén, 30. Tre år senare gick de även ut med att de hade förlovat sig. Men 2019 avslöjade paret att de hade valt att avbryta förlovningen och gå skilda vägar.

Molly och Dannys kärlekslycka efter uppbrottet

Men även om relationen tog slut, fortsatte Danny och Molly att vara vänner. Molly släppte ett album kort efter uppbrottet, Det bästa kanske inte hänt, där hon avslöjade många detaljer om förhållandet. Eftersom det var ett personligt album om deras relation valde Molly att skicka låtarna till Danny för att han skulle kunna lyssna på dem innan de blev offentliga.

I dag har båda funnit kärleken på annat håll. Danny är tillsammans med modellen Anna Eriksson medan Molly är tillsammans med musikern David Larsson. Molly och Dannys flickvän Anna följer även varandra på Instagram.

Danny Saucedos nya ord om uppbrottet

Danny är nu aktuell med den nya föreställningen Runaway på Cirkus i Stockholm. I dagarna gästade artisten Gry Forsell med vänner för att berätta om sin show och förklarade att det är något han jobbat med efter relationen med Molly.

– Det här var ju mitt sorgearbete för en massa år sedan när mitt ex valde att göra slut med mig, berättar Danny Saucedo i radioprogrammet.

Gry frågar Danny om det finns en chans att de kan bli tillsammans igen.

– Kommer du och Molly bli ihop igen?, undrar Gry Forssell.

Eh..Nej! Nej tack, svarar Danny.

Det verkar onekligen som att deras kärlekssagan tog slut 2019!

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN