Molly Sandéns erkännande efter nya bilderna: ”Den enda”

Molly Sandén barn
Molly Sandén har lagt upp flera bilder på hur hon såg ut som barn.
Ny hyllas hon av följarna.
– Du var ju jättesöt redan då, skriver en person i en kommentar till inlägget på Instagram.
Annons

Det var i våras som Molly Sandén, 26, bekräftade att hon och fästmannen Danny Saucedo, 33, valt att gå skilda vägar. Men trots att året började tufft har det sedan dess gått spikrakt uppåt för Molly.

I samband med att artisten bekräftade uppbrottet släppte hon albumet Det bästa kanske inte hänt än, som har hyllats av både fans och i medierna. Hon utsågs även till Årets kvinnliga liveartist på Rockbjörnen i somras.

Annons

Det verkar också som att Molly Sandén har hittat kärleken på nytt då hon har angett att hon är ”i ett förhållande” på Facebook. Det framgår däremot inte när relationsstatusen ändrades, och det finns inte heller någon ytterligare information om vem den nya kärleken är eller hur länge de har varit tillsammans.

Annons

Molly Sandéns avslöjande om nya låten

Tidigare i november fick TV4-tittarna se Molly uppträda tillsammans med Tusse Chiza, 17, i ett avsnitt av Idol. Samma vecka släppte hon en ny låt med titeln Alla våra smeknamn.

– Idén till Alla våra smeknamn föddes egentligen redan i våras när vi färdigställde albumet – men då va det nåt som fattades. Men nu när vi gick in i studion igen med lite perspektiv skrev den nästan färdigt sig själv, sa Molly Sandén i ett pressmeddelande i samband med låtsläppet och fortsatte:

– Det kändes som den knöt ihop säcken väldigt fint. Därför kände vi att den platsade som ett sista Bonus-spår på plattan, sa Molly Sandén i ett pressmeddelande i samband med låtsläppet.

Följarna hyllar barnbilderna på Molly Sandén

Molly Sandén syns med jämna mellanrum på tv och hennes låtar spelas flitigt på radio. De fans som ändå inte kan få nog av artisten kan glädjas åt att hon är väldigt aktiv i sociala medier.

Annons

I veckan valde Molly att dela med sig av ett gäng gamla bilder på sig själv, något som fick både hennes vänner och följare att gå i taket. I bildtexten skriver Molly:

”Ny pop – gammal bild. Kanske den enda fina på mig från när jag va liten? Svipe för 2a och 3e platsen”.

Kommentarsfältet fylls nu med kärleksfulla hälsningar till Molly Sandén.

”Du var ju jättesöt redan då”, skriver en person.

”Fast här va du otroligt gullig”, skriver en annan.

Annons

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, Karina Ljungdahl/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…