ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén visar upp gravidmagen – bilden med pojkvännen David

01 feb, 2023 
André Färnsveden
Molly Sandén med pojkvännen David Larson
Molly Sandén gick nyligen ut med att hon väntar barn.
Nu syns hon med på röda mattan med pojkvännen och visar upp gravidmagen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Kronlöf om graviditeten: ”Haft ganska ont”Brand logo
Bianca Kronlöf om graviditeten: ”Haft ganska ont”

Sångerskan Molly Sandén, 30, har haft två väldigt omtalade relationer. Under sina tonår blev hon tillsammans med popsångaren Eric Saade, 32, och paret uppmärksammades en hel del. Förhållandet varade i fem år.

Några år efter uppbrottet hittade Molly kärleken på nytt, då i popstjärnan Danny Saucedo, 36. Paret förlovade sig, men även denna gång skulle relationen komma att ta slut.

Annons

– Det bästa med Molly är att hon har en blick för livet som är väldigt ljus utan att det bli tråkigt. Jag älskar att se världen ur hennes ögon. Jag är mer lagt åt det lite mer ängsliga hållet och hon är mer sprudlande och funderar inte så himla mycket och bara gör och är glad, och det är sån otroligt fin egenskap och det är en av sakerna som är bra med henne. Det finns massa… jag älskar henne, sa han då.

Molly Sanden avslöjade graviditeten på Instagram

Nyligen gick Molly Sandén ut med att hon väntar barn. Avslöjandet kom genom en video på Tiktok, där hon höll en pappersbit i handen och siktade mot en papperskorg.

I en text över videon stod det: ”Om jag missar är jag gravid”, och mycket riktigt missade Molly, som sedan höll om sin gravidmage i klippet.

Kort därpå publicerade hon även ett inlägg på Instagram och berättade om lyckan.

I kommentarsfältet var det flera stora namn som kommenterade lyckan – inte minst expojkvännen Eric Saade. Under bilden skrev han:

Annons

Boss mom

Första bilden på Molly Sandén och David – efter gravidlyckan

Och nu kort efter avslöjandet syns Molly med pojkvännen David. Det är på premiären av filmen En dag kan allt det här bli ditt som Molly dyker upp klädd i helsvart och håller pojkvännen i handen. På bilden syns såklart gravidmagen!

Molly håller pojkvännen David i handen.
Molly Sandén och David Larson.
Annons

Vilken lycka för de blivande föräldrarna!

FOTO: Marcus Gustafsson/TT, Christine Olsson/TT

Annons