Molly Sandén tar över Allsången – tittarna jublar

Molly Sandén

Det har spekulerats vilt om vem som ska efterträda Sanna Nielsen i Allsång på Skansen.
På tisdagskvällen tar Molly över scenen helt.
Och när artisten själv får bestämma blir det ingen klassisk allsång.
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
0:45

Efter reklamen: Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

(0:45)

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 37, avslöjade att den här sommaren skulle bli hennes sista med Allsång på Skansen. Artisten har lett programmet i sju år men väljer nu att kliva åt sidan. Hon avslöjade beslutet på sin Instagram veckan innan årets Allsång på Skansen skulle ha premiär.

Sedan Sanna berättade om beslutet har många spekulerat om vem som ska ta över programmet, och oddsen visar vilka som är favoriter.

Spelsidan ATG, publicerade tidigare odds på vem som kan ta över programmet efter Sanna Nielsen. Det fanns flera favoriter till att ta över, däribland Danny Saucedo, Marie Serneholt och Oscar Zia.

Molly Sandén tar över Allsång på Skansen

Och nu tar en av favoriterna över, om än bara för en kväll. På tisdagen tar nämligen en annan oddsfavorit, Molly Sandén över scenen på Skansen i specialprogrammet Allsångsscenen är din. Kan det måhända vara en hint om vad som komma skall nästa sommar?

I en intervju med TT berättar Molly om vad publiken kan förvänta sig av kvällen.

– Jag vill bjuda på en timme som inte är klassisk allsång. Det kommer bli mer klubbigt och mer destruktivt. Jag vill göra dansgolv av allsångspubliken, säger hon till TT.

Hon kommer att gästas på scen av Daniela Rathana, 26, Jonathan Johansson, 41, och Newkid, 31, från 21 till 22. Men innan hon tar över scenen ska andra artister få chansen att uppträda. Iris Bergcrantz, Marcus och Martinus, 20, Albin Lee Meldau, 34, Anton Lundqvist, 32, och Martins Fröst, 51, är de som ska uppträda i kvällen avsnitt.

Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"

Se klippet här!

Publiken jublar över Molly Sandén

Molly Sandén har varit ute på sommarturné och landar nu i Stockholm och Skansen. Nu ska alltså hålla i en egen konsert efter tisdagens programmet. Tidigare har stora artister som Tomas Ledin, 70, Benjamin Ingrosso, 24, och Lena Philipsson fått äran att leda programmet.

Tittarna ser fram emot att se Molly inta den stora scenen. På hennes Instagram visar flera uppskattning till artisten.

Ja ja JAAAA! Du är grym”, skriver en person.

Fan att jag jobbar! Men du är så värd detta!!!”, skriver en annan.

Du är så värd den showen och kvällen. Längtar”, skriver en tredje.

FOTO: Pernilla Thelaus PETH/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN