LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén om sonens utseende: “Har aldrig sett något så fult i mitt liv”

20 nov, 2023 
molly sanden
Är alla bebisar verkligen söta?
Enligt Molly Sandén är så inte fallet – då hon säger något minst sagt oväntat om sin egna son.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts reporter lär 90-talsikonen Jason Priestley svenskaBrand logo
Hänts reporter lär 90-talsikonen Jason Priestley svenska

Och i början av juni kunde paret välkomna sonen Karl Beppe Elliot Sandén till världen. När Molly gästade programmet Biancas så kom de in på hur det känns att ha blivit mamma – och hur hon och David nu ska kunna fortsätta spela i samma band när de har en liten bebis.

– Men är ni fortfarande i samma band?, frågar Bianca Ingrosso.

– Njaee, eller hyfsat mycket. Man får se. Nu när vi har barn så får man ju kanske tänka om lite.

Därför visar inte Molly Sandén upp sonen på sociala medier


Sonen Beppe har vi dock inte fått se något av. Molly och David har valt att inte visa upp honom på sociala medier, i alla fall inte ansiktet.

– Det är nog en kombination av att David inte är så framåt och inte vill dela med sig av allt, så vi måste ju komma överens där.

– Sen jag blev mamma, sen jag blev gravid, så fattar jag inte längre... Jag är i en psykos där. Jag kan inte navigera där, hur mycket vill folk höra om mitt barn? Hur många bilder får jag visa? Då kände jag att det är skönare att inte visa alls. Det är inget hemligt eller så, men jag har dragit en gräns att han inte måste vara med på mina största sociala medier, säger hon i programmet.

Oväntade utspelet om bebisens utseende


När hon får frågan vem sonen är lik av sina föräldrar så svarar hon att det förmodligen är David – och hon säger också något väldigt otippat om bebisens utseende. Hon säger rakt ut att hon tyckte att han var ful, när han föddes.

– De ser ut som små farbröder allihopa. Som små gubbar. Men jag tror att han är mest lik David. Men det måste jag passa på att säga. Att det där "ögonblicket när du ser din son, det kommer att vara kärlek vid första ögonkastet". Men för mig.. Jag har aldrig sett något så fult i mitt liv. Jag hade hypat upp detta så mycket, alla filmer man sett. Han är jättefin, men där och då, tänkte jag "ska han vara såhär lila? Ska ni torka av honom?"

Annons