AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns barns namn – det heter hennes son

15 aug, 2023 
Molly Sandén
Molly Sandén blev mamma i början av sommaren.
Artisten har sedan dess varit sparsam med detaljerna men
nu kan Hänt avslöja vilket namn den lille pojken har fått.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stortBrand logo
Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stort

Det var i början av 2023 som artisten Molly Sandén, 31, gick ut med att hon och kärleken David Larson, 35, väntade barn. I en tidigare intervju med Aftonbladet berättade Molly om sina känslor under graviditeten.

– Det är tufft med diabetesen, men jag är tacksam att jag har möjlighet att ändra om i schemat och vara lite flexibel, så det har funkat jättebra, sa då Molly.

I början av sommaren kom den glädjande nyheten att Molly och Davids bebis var född. Det var med en bild på ett litet knyte i famnen som Molly avslöjade den stora nyheten och gratulationerna vällde in. Sedan dess har Molly inte delat med sig allt för mycket om mammalivet men då och då har uppdateringar dykt upp som skymtat det nya familjelivet.

Annons

Det heter Molly Sandéns son – namnvalet bekräftat

Hänt har tidigare avslöjat att det är en lite pojke som föddes i början av juni och efter nya uppgifter enligt folkbokföringen kan nu Hänt avslöja vad Molly och David namngett pojken.

Karl Beppe Elliot Sandén visar sig vara sonens fullständiga namn, vilket av namnen som är pojkens tilltalsnamn är i nuläget oklart.

Så avslöjade Molly Sandén att hon var gravid med sitt första barn

När Molly från första början avslöjade att hon väntade barn gjorde hon avslöjandet på ett något annorlunda sätt. Det var nämligen med en video på TikTok som Molly syntes hålla i en pappersboll som hon kastade mot en soptunna. I texten stog det:

”Om jag missar så är jag gravid”

Och mycket riktigt missade hon tunnan. I samma video höll hon sedan om sin mage. Strax efter att hon publicerade videon gick hon även ut med nyheten på sin Instagram, där med en bild som visade upp gravidmagen. Under graviditeten har Molly glatt visat upp bebiskulan, under Elle-galan dök hon upp i en kreation med magen bar.

FOTO: TT/Instagram

Annons