LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén om sambon Davids strikta krav för sonen: ”Nolltolerans”

27 mar, 2024 
Linn Seipel
david larsson molly sanden
Musiker-paret Molly Sandén och David Larson fick sonen Beppe i somras och försöker nu navigera i sitt gemensamma föräldraskap.
Nu talar Molly ut om ett område de ser väldigt olika på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Danny Saucedo: ”Jag och min tjej försöker dejta”Brand logo
Fem blixtsnabba med Danny Saucedo: ”Jag och min tjej försöker dejta”

Det var i januari 2023 som Molly Sandén, 31, gick ut med att hon och kärleken David Larson, 36, väntade barn. Sonen som fick namnet Karl Beppe Elliot Sandén kom till artistparets stora glädje till världen i juni samma år.

– Det är nog en kombination av att David inte är så framåt och inte vill dela med sig av allt, så vi måste ju komma överens där, svarade Molly exempelvis i Bianca Ingrossos talkshow, när hon fick frågan varför.

Molly Sandén om överenskommelsen med sambon David Larsson – strikta reglerna för sonen

Nu utvecklar artisten sitt svar ännu mer. Detta efter att återigen ha fått frågan i en intervju med Titti Schultz i P4 Extra – Gästen.

Annons

– Självklart ska man vara överens, och vi får ju mötas på mitten, och där är vi lite olika. Jag har ju alltid delat med mig av mycket i mitt privatliv även offentligt. Jag har skrivit mycket låtar om privata saker och bjudit in på sociala medier. Men nu är jag tillsammans med en person som inte tycker att det är så kul, och han supportar mig i mitt, men nu så måste vi ju vara överens om just våran son, hur mycket han ska synas helt enkelt. Så det är mest det, att det ska vara en bra balans, säger Molly i radioprogrammet.

Titta frågar vidare om det inte känns jobbigt, och som att hon behöver hålla tillbaka en stor del av sig själv. Varpå Molly svarar:

– Jag har nog aldrig riktigt vetat vart jag ska dra mina gränser så jag litar mer på David än vad jag litar på mig själv i mycket. Nej så jag respekterar hans åsikter.

Molly Sandén: ”Ganska skönt att ha en sådan nolltolerans”

Hon menar också att hon uppskattar att ett konsekvent beslut är fattat i frågan, då det annars lätt hade blivit rörigt att göra rätt.

– När det gäller vårt barn är det skönt att veta att det är ingenting som gäller. Och det är det lättaste. Då behöver jag inte gå och fråga, 'är det här för mycket?' och göra avvägningar… För man blir ju också helt knäpp när man får barn. Alltså förlåt, men det blir man ju. Det är jättespännande med saker som absolut inte är så spännande och det kan ta över. Så jag tycker det är ganska skönt att ha en sådan nolltolerans.

FOTO: Helen Ling/Sveriges Radio, Karin Törnblom/TT

Annons