LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns okända samtal med Danny Saucedo efter uppbrottet

22 okt, 2020 
Molly Sandén och Danny Saucedo
Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut våren 2019.
Nu avslöjar Molly den okända kontakten med exet efter uppbrottet.
– Jag får en klump i halsen nu, säger Molly i Schulman show.
Annons
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020

Det var i mars 2019 som kändisparet Molly Sandén, 28, och Danny Saucedo, 34, bekräftade att deras relation hade tagit slut. Detta kom som en chock för många då paret hade varit tillsammans i många år, dessutom var förlovade och kärleken utåt sätt såg ut att blomstra.

Sjöng om krossade hjärtan efter uppbrottet

Efter uppbrottet släppte Molly ett helt album om sorg, kärlek som tar slut och krossade hjärtan. Albumet Det bästa kanske inte hänt än ledde till hela fem Grammis-nomineringar. När Hänt träffade Molly i samband med detta hade hon svårt att ta in nomineringarna.

– Jag har varit i branschen så himla länge, och suttit på galor och tänkt att jag kommer nog aldrig bli en av dem, sa då Molly till Hänt.

Molly och Danny har tidigare varit öppna med att anledningen till att de gjorde slut var för att de ville olika saker i livet. Uppbrottet var inte dramatiskt utan det tidigare paret ska ha avlutat det så lugnt och fint som möjligt.

Annons

– Jag tyckte ändå att mitt senaste break up var så smärtfritt som det bara kunde bli, vi försöka verkligen göra det med så mycket respekt och kärlek till varandra som möjligt, har Molly tidigare sagt i vännen Oscar Zias podd.

Molly Sandén och Danny Saucedo
Molly Sandén och Danny Saucedo var tillsammans i många år innan de bröt upp.

Molly Sandén och Danny Saucedos okända kontant

Idag har både Molly och Danny funnit kärleken på annat håll. Danny är tillsammans med modellen Anna Eriksson, 24, och Molly har gett bort sitt hjärta till musikern David Larson.

Nu berättar Molly däremot att hon och Danny har haft kontakt efter uppbrottet. Det är nämligen så att Molly ville att exet skulle få höra hennes låtar innan de kom ut – eftersom albumet till stor del handlar om just honom och den tidigare relationen.

I Alex Schulmans podcast Schulman show läser Alex upp låttexten till Mollys hit Va det då? som handlar om ett bråk med exet efter en utekväll. Detta varpå Molly förklarar att just den låten varit lite extra känslig.

Annons

– Jag får en klump i halsen nu. Jag har legat sömnlös för att jag ska säga det här offentligt. Alla fattar ju vem det handlar om, säger Molly i podcasten.

Hon förklarar även att hon skickat flera av låtarna till Danny.

– Jag varnade lite. Han hörde låten, han tyckte inte jättemycket om den, säger hon.

Molly Sandén är dock tydlig med att säga det aldrig funnits någon tanke på att måla upp Danny på ett dåligt sätt.

– Jag försöker inte smutskasta honom, säger hon.

Annons