Molly Nutley avslöjar: Så träffade hon SVT-profilen

Kändisdottern och skådisen Molly Nutley firade nyligen fem månader med pojkvännen Gustav Lindh. I våras har båda två spelat in långfilmen ”Vilken jävla cirkus”, som regisseras av Mollys mamma Helena Bergström. Nu avslöjar paret att de träffades under inspelningen av filmen.

Nyligen visade kändisdottern Molly Nutley, 22, upp på Instagram att hon firar fem månader med kärleken Gustav Lindh, 22. Molly går i mamma Helena Bergströms, 53, fotspår och ägnar sig åt att skådespela. I samma fotspår går också pojkvännen Gustav. Paret arbetar nämligen i samma bransch och har båda synts i roller ur ett flertal svenska filmer och serier.

I våras spelade de in den svenska långfilmen ”Vilken jävla cirkus”, som Mollys mamma Helena Bergström står bakom och har regisserat.

– Det har varit så kul att jobba tillsammans. Gustav är grym, och är så jävla kul att jobba med, säger Molly till Hänt, och fortsätter:

– Gustav har den manliga huvudrollen, och jag har väl någon slags kvinnlig huvudroll, men det är väl också en biroll.

Om Gustav och Molly även har en relation i filmen vill ingen av dem avslöja än, utan de hintar om att vi får reda på det när filmen har premiär. Däremot var det i kulisserna som deras egna privata relation tog fart.

– Vi träffades under filmen. Vi kände varandra lite grann innan det, men det var då det blev vi, säger Gustav till Hänt.

https://www.instagram.com/p/BXQaDcRAcxp/?taken-by=mollyrebeccanutley

LÄS OCKSÅ: Molly Nutleys tuffa period: ”Fanns en skam”

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från Let’s Dance-Calle – SVT-profilen är Molly Nutleys hemliga kärlek

Foto: IBL

Senaste nytt