Efter uppbrottet från Let's Dance-Calle – SVT-profilen är Molly Nutleys hemliga kärlek

Kändisdottern Molly Nutley var tidigare tillsammans med dansare Calle Sterner från Let's Dance. Nu visar hon upp sin nya kärlek för världen.

Skådespelerska Molly Nutley, 22, är känd för sina strålande talanger. Men också för att hennes föräldrar är några av Sveriges mest kända personer Helena Bergström, 53, och Colin Nutley, 73.

Det var 2012 som Svenska folket fick upp ögonen för Molly under hennes medverkan i Let’s Dance. Ihop med sju år äldre dansaren Calle Sterner, 29, tävlade hon och de fann varandra ganska direkt. De blev ett par på riktigt och var inte rädda för att visa upp sin kärlek för alla. Dock rann deras romans ut i sanden efter en tid.

– Jag var för ung, jag behövde vara ensam och lära känna mig själv, sa hon till Aftonbladet då.

LÄS OCKSÅ: Molly Nutley letar pojkvän: ”Jag vill bli uppvaktad med rosor och champagne”

När Hänt träffade Molly i början av året fick vi veta att hon inte var på jakt efter någon ny kärlek men att hon hade en hel del krav på den person som en dag skulle bjuda ut henne.

– Men om jag skulle bli utbjuden skulle det vara med vin, rosor och cava, säger hon till Hänt.

Nu har Molly dock funnit sin kärlek i jämngamla SVT-profilen Gustav Lindh. Nyligen visade hon upp på sin Instagram att de firade fem månader som ett par.

https://www.instagram.com/p/BXQaDcRAcxp/?hl=en&taken-by=mollyrebeccanutley

Paret just spelat in film “Vilken jävla cirkus” tillsammans där ingen mindre än mamma Helena agerar regissör. Om det var innan eller efter inspelningen som paret fann varandra är oklart. Men en sak som är säkert, det är att vi kommer få se deras kärlek på vita duken i höst.

https://www.instagram.com/p/BYDUls2A–r/?hl=en&taken-by=mollyrebeccanutley

LÄS OCKSÅ: Helena Bergströms tårar för Colin: ”Kommer dö först”

Foto: IBL