LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Helena Bergströms tårar för Colin: "Kommer dö först"

06 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Colin Nutley är 20 år äldre än Helena Bergström. Nu berättar skådespelaren om den stora rädslan att förlora sin man – och brister samtidigt ut i tårar.
Annons

Helena Bergström, 53, och Colin Nutley, 73, har varit ett par i 25 år. De träffades 1990 och blev snabbt ett par, trots att Colin vid tidpunkten var gift. Men trots svårigheterna och skilsmässan har filmparet alltid hållit fast vid varandra. I “Tillsammans med Strömstedts” på TV4 berättar Helena nu om sin stora fruktan att en dag tvingas leva utan den 20 år äldre Colin.

– Min största skräck är att förlora Colin. För mig är det… Jag måste lära mig äta, lära mig gå, lära mig prata igen, för Colin är så… Vi är ett på något vis, säger hon i programmet.

När programledaren Niklas Strömstedt, 58, därefter spelar en nyskriven låt som handlar om en äldre man som är på väg att dö från sin yngre fru, brister det för henne. Helena Bergström kan inte hålla tillbaka tårarna och gråter framför kameran, samtidigt som Colin Nutley försöker trösta henne.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har varit tillsammans i 25 år. Det har varit den mest underbara tiden i mitt liv och jag kan inte föreställa mig de här åren utan dig. Jag är så tacksam över det. Hur det blir sen… Man får hantera det på det sätt man kan, säger han i programmet.

– Man måste tänka på att det kommer att hända. Jag gör det. Man måste det, om man känner att man är den som kommer dö först. Man kan inte hjälpa att man tänker i de banorna.

“Tillsammans med Strömstedts” sänds 21.00 på torsdagar i TV4.

Foto: TV4, IBL

 

Annons