LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Helena Bergström: Jag har börjat gå i terapi

11 jan, 2017 
Johnny Axelsson
Helena Bergström vill vara en så bra mamma som möjligt och för att stärka sig själv, tar hon hjälp.
Annons

Skådisen och regissören Helena Bergström, 52,, som är gift med Colin Nutley, 72, berättar för konstnären Lars Lerin, 62,  i SVT-programmet “Vänligen Lars Lerin” om livet efter att hennes två barn Molly, 21 och Tim, 19, flyttat hemifrån. Då kände skådespelerskan en enorm ensamhet.

– Jag tycker inte att det är roligt att vara ensam. Jag vill hela tiden att mitt liv ska vara förankrat i någon annan. Och därför var det största i mitt liv förstås när jag blev mamma. Det ansvaret jag har, att det ska få ett gott liv, kan vara betungande, men det är också min mening med min existens på något vis, säger Helena i programmet.

Familjen bergström
Familjen bergström

För att ersätta deras flytt och de tomma rummen, skaffade Helena husdjur.

– Jag förstår att det är jättepatetiskt egentligen, att ha djur som ett substitut. Jag ser att det är det. Men också en slags nödvändighet för mitt liv.

Helena  berättar också att hon går i terapi för att kunna fortsätta vara en god mor.

– Jag arbetar stenhårt nu. Jag har börjat gå i terapi ordentligt för att bli en så bra mamma som möjligt. Så att jag inte ska lägga över min skit på barnen.

Foto: IBL, Pixabay

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons