Därför tror många att Arantxa Álvarez är Mjukglassen i Masked Singer 2022

Är Arantxa Alvarez mjukglassen

Vem döljer sig bakom Mjukglassen-masken i Masked Singer Sverige 2022?
Flera namn har dykt upp som gissningar, och enligt en del av expertpanelen och många tittare kan det vara programledaren Arantxa Álvarez.
Här är Mjukglassens ledtrådar som passar in på Arantxa!
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

En av TV4:s stora succéer är tv-programmet Masked Singer Sverige 2022, där ett gäng kändisar gömmer sig bakom sagolika masker – samtidigt som de uppträder med sång på scen framför en expertpanel och publik.

Tävlingen går ut på att hålla sig kvar så länge som möjligt och att panelen inte ska gissa rätt på vem som döljer sig under masken.

Vem är Mjukglassen i Masked Singer? Alla ledtrådar

En av snackisarna under våren har blivit karaktären Mjukglassen, som många tror är programledaren Arantxa Álvarez, 30. Här är ledtrådarna som både fått tittarna och några i expertpanelen att gissa på just henne!

Ledtrådarna som fått tittarna att tro att Arantxa Álvarez är Mjukglassen

TV4 delar med sig av bilder på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022 på Instagram. Till varje bild passar tittarna på att gissa vem de tror gömmer sig bakom masken. I kommentarsfälten till bilder på Mjukglassen är det många som tror att det är Arantxa Álvarez.

Här är några av tittarnas funderingar:

”Det låter verkligen som Arantxa”, skriver en.

”En ledtråd var något om 'storebror'. Arantxa har varit med i Big Brother som hallåa/programledare”, fyller en annan i.

”Bland annat jobbat/jobbar med barn-tv – Bäst i test, 'Inte första gången jag hörs i detta program' = hon håller eftersnacket. Har väl varit med som programledare för Melodifestivalen? = Hela globen har hyllat. Arantxa är min gissning”, kommenterar en tredje person.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tror expertpanelen att Mjukglassen är Arantxa Álvarez

I fjärde avsnittet av Masked Singer Sverige 2022 så är det en av panelmedlemmarna, Måns Zelmerlöw, som menar på att personen bakom masken kan vara Arantxa.

– Jag fastnade för fotboll, en stad där fotbollen är en stor del. Och då tänkte jag på Norrköping. Kan det vara så att TV4 har gjort en liten fuling här? Jag tror att detta är programledaren för Unmasked singer, Arantxa Álvarez, säger Måns Zelmerlöw i det fjärde avsnittet av Masked Singer.

Masked Singer Sverige sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och finns då även tillgängligt att streama på C More och TV4 Play.

Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Ragnvid/TV4

SENASTE NYTT!