Mirka Norrström sätter stopp efter följarnas hårda ord

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström sätter stopp efter följarnas ord
En resa till London över helgen kan skapa starka reaktioner.
När Mirka Norrström bloggar om sin resa fylls kommentarsfältet både med avundsjuka och stöd.
”Jösses Amalia och lite till!” skriver hon.
Annons

Mirka Norrström, 46, blev ett känt ansikte när hon medverkade i TV4-programmet Familjen Annorlunda. Där fick tittarna följa Mirka, Peter Norrström och deras 13 barn.

Tv-profilen har även en blogg, där hon delar med sig av sin vardag. Häromdagen skrev hon om att hon var påväg till London med två av sina barn, vilket minst sagt skapade reaktioner. Bloggens kommentarsfält är nämligen fyllt med frågor om huruvida hon tänker med barnens skola och hur hon har råd att resa så mycket som hon gör.

Annons

”Hur kunde barnen ens få ledigt från skolan? Ni var ju nyss utomlands”, kommenterar en.

Annons

”Hur har du råd att fara utomlands igen då du har nyss har varit utomlands? Har du blivit bjuden eller har du vunnit mycket pengar så du har råd att fara utomlands flera gånger samma månad.”, skriver en annan.

”Ska du fara ut och resa varje vecka nu?”, kommenterar en tredje.

Får stöd från sina läsare

I kommentarsfältet tar vissa bloggläsare Mirkas parti och ryter ifrån åt hennes vägnar.

”Fy fan för den svenska avundsjukan! Man skäms för att va svensk numer av många olika anledningar. Missunsamma avundsjuka och egoistiska människor är vad vi är. Jag tycker det är jättekul att Mirka kan ta med sina barn ut i världen, blir glad för deras skull. Ha en jättebra resa!”, kommenterar en.

Annons

”Att folk är så missunnsamma, man blir fan rädd när man läser hur vuxna människor beter sig. Folk ifrågasätter allt, från hur barnen får ledigt från skola till Mirkas ekonomi. Om Mirka har vunnit pengar, jobbat ihop sin pengar, har samarbeten, lånat pengar eller sålt sin kropp för pengar vad spelar det för roll, det är hennes ekonomi och hon är vuxen och kan garanterat ta egna beslut om vad hennes ekonomi klarar av eller ej.”

”Herregud vilken jävla lekstuga. Hur kan detta få förekomma i en blogg? Säg inte att, sluta läs och scrolla vidare nu. Nästan hela sidan är full av ren skitsnack. Synd om Mirka bara som tappar följare. Tack för mig”, kommenterar en annan.

Mirka Norrström har fått nog

Nu har Mirka Norrström uppdaterat sin blogg med ytterligare ett inlägg där hon skriver att hon är helt chockad över hur vissa uttryckt sig i hennes kommentarsfält. Hon berättar även att hon fått radera vissa kommentarer, då de varit för elaka.

”Jösses Amalia och lite till…! Satt i bilen på väg till flygplatsen klockan 05.00 och läste igenom kommentarerna. Wtf händer egentligen? Dags för lite skärpning vuxna människor. Ingen specifik nämnd men vissa bör ta åt sig. Jag gillar inte att behöva ta bort kommentarer men vissa har nu blivit flyttade till skräpkorgen. Kan inte själv blockera någon så får helt enkelt ta bort när jag ser olämpligt vilket då dröjer tills jag har möjlighet att kolla igenom mina kommentarer”, skriver hon i inlägget.

Annons

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…