13-barnsmamman Mirka Norrström vädjar om hjälp efter sonen sjukdomskamp

Mirka Norrström, David

Mirka Norrström är känd från realityprogrammet Familjen Annorlunda.
Nu uttrycker hon sin oro över sin son David samtidigt som hon vädjar om hjälp.
”Slutar oftast med att han kräks”, skriver hon.

0:30

Efter reklamen: Allt går åt helvete – både båten och trucken far iväg

(0:30)

Vi alla minns det populära tv-programmet Familjen annorlunda – programmet där man som tittare fick följa med en familj med ovanligt många barn.

Flera av paren som medverkade i programmet gjorde sig ett välkänt namn under säsongernas gång, och trots att programmet inte längre sänds kan man fortfarande följa ett gäng av de medverkande på deras sociala medier och bloggar.

Mirka Norrström, 49, och hennes dåvarande make Peter var ett av paren man fick följa i programmet. Paret är inte längre tillsammans då de 2016 valde att gå skilda vägar efter 23 långa år tillsammans.

Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Se klippet här!

Mirka Norrströms nya besked ex-maken Peter

Drygt sex år har alltså gått sedan Mirka och Peter separerade och sedan dess har relationen inte riktigt varit helt okomplicerad.

Barnen har för det mesta bott hos sin mamma och Mirka har tidigare berättat för Hänt att relationen till ex-maken nästintill varit obefintlig. Men i slutet av förra året kom hon med den glädjande nyheten att de tagit upp kontakten igen.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon då.

Men nu verkar saker och ting ha lättat mellan Mirka och Peter ytterligare. Något Mirka med glädje berättar om på sin blogg.

”Det kommer att ske lite ändringar med de fyra yngsta barnen från och med måndag. Då börjar de fyra att vara hos Peter och Nettan varannan vecka. Lilja och David är lite tveksamma över att vara ifrån mig så länge men jag vet att de kommer att vänja sig fort vi det och att det kommer att bli bra. För min utmattning kommer detta också bli bra så jag får lite mera tid för återhämtning”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är glad att vi har kommit så här långt.”

Bianca bryter tystnaden om ihärdiga ryktet: ”Alla tror...”

13-barnsmamman Mirka Norrström vädjar om hjälp efter sonen sjukdomskamp

På sin blogg berättar Mirka nu om sonen Davids krämpor. Det är nämligen så att hon misstänker att han lider av migrän, och hon vänder sig nu till sina följare för att få hjälp.

”Jag har en fråga till er ang barn med migrän…David får då och då väldigt ont i huvudet. Senaste året har han kunnat ordentligt uttrycka sig när han har huvudvärk. Då vill han ligga bredvid mig i sängen och somnar ofta en stund. Huvudvärken brukar sitta i flera timmar och slutar oftast med att han kräks. Han har inget feber eller annat då”, skriver hon och fortsätter:

”Börjar fundera på om det kan vara migrän och isf vad finns det för hjälp mot det?”

Vi skickar våra varmaste tankar till er och hoppas att David snart mår bättre!

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!