Miriam Bryant ångrar uppbrottet: "Det är tråkigt"

02 maj, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
I höstas tog det slut mellan Miriam Bryant och tyske rocktrummisen Tommy Hey, men nu avslöjar sångerskan att hon ångrar uppbrottet – delvis.
Annons

Under årets P3 Guld-gala vann sångerskan Miriam Bryant, 26, pris för “Årets låt” med låten “Black car” som handlar om expojkvännen, tyske rocktrummisen Tommy Hey, 21. I sången beskriver Miriam Bryant om hur de träffades på ett dansgolv och att hon frågade om han hade en tändare och att de åkte runt i hans svarta bil. När hon skrev låten var hon och Tommy Hey fortfarande ett par, med matchande tatueringar i form av tändare, men när Miriam Bryant skulle ta emot sitt pris på galan var det slut sedan några månader.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Åh Gud, jag trodde inte att jag skulle vinna det här priset. Men Gud, jag är så jävla glad. Tack som fan för att ni röstat på mig, sa hon under P3 Guld och fortsatte:

– Och tack till den jävla skitstöveln med sin svarta biljävel som jag aldrig sätter min fot i någonsin igen!

Skitstövel lät det då. Men nu avslöjar Miriam Bryant att hon ångrar uppbrottet från Tommy Hey, i alla fall delvis.

Annons

– Jag började bli jävligt bra på tyska. Jag kan känna att jag blir irriterad att jag inte har ett organiskt sätt att lära mig språket. Det är tråkigt. Men you win some you loose some, sa hon nyligen i Fördomspodden.

Foto: IBL

Annons