min mamma din pappa 2023

Min mamma, din pappa-Lennarts lycka – dejtar efter programmet: ”Tvära kast”

Lennart och Pia

Pia Hjälmkrona och Lennart Kingsson fick det inte att funka efter inspelningen av Min mamma, din pappa.
Men nu avslöjar Lennart att han har träffat en ny kvinna.
– Det var så att hon såg mig i tidningen när jag var med i lokaltidningen inför att jag skulle vara med i programmet, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa
0:35

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa

(0:35)

Slå på ljud

Pia Hjälmkrona, 58, och Lennart Kingsson, 53, blev ett par under inspelningarna av Min mamma, din pappa. Känslor uppstod snabbt och paret såg ut att ha en ljus framtid tillsammans.

Efter det sista avsnittet bekräftade plötsligt paret att de valt att gå skilda vägar, detta efter att ha dejtat under några månaders tid.

Därför tog det slut mellan Pia och Lennart efter tv-inspelningen

Pia berättade för Hänt att de fortsatt är goda vänner och Lennart avslöjade i en intervju varför relationen egentligen tog slut.

– Det är väl att jag jobbar så konstigt. Jag jobbar fem-skift på lilla pappersbruket Edets så då jobbar man alltid sju dagar i sträck och sen är man ledig. Så det varierar väldigt mycket när man är ledig. Det blir besvärligt när man kan ses och inte ses. I och med att hon jobbar som hon gör också så kände vi väl båda att man ses alldeles för sällan så då blir det lätt att man glider ifrån varandra, sa han till Hänt.

Lennart Kingssons nya kärleksbesked – har börjat dejta en ny kvinna

Även om Lennart och Pia inte fick det att funka så visar sig nu kärlekslivet rulla på bra för Lennart. Han kommer nämligen med glädjande besked.

– Jag har faktiskt börjat prata med en kvinna, det har jag gjort, säger Lennart till Hänt.

Hur träffades ni?

– Det var så att hon såg mig i tidningen när jag var med i lokaltidningen inför att jag skulle vara med i programmet. Så tyckte hon att jag såg snäll och trevlig ut. Så det har blivit så att vi har träffats några gånger nu men det är väldigt nytt det är det.

Hur känns det?

– Det känns spännande men det är tvära kast ifrån att man blev jättekär i en kvinna till att man måste inse att det inte funkar. Och sen dyker det helt plötsligt upp andra ansikten. Men det känns bra hittills det gör det.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN