min mamma din pappa 2023

Min mamma din pappa-barnen Saga och Max flyttar ihop: ”Helt underbart”

Min mamma, din pappa

Två av deltagarna i Min mamma, din pappa har nu valt att ta relationen till nästa steg.
I en intervju med Hänt avslöjas det att Saga Segerstad och Max Ora nu ska bli sambos.
– Jag är oerhört glad över att se hur de mår tillsammans, säger Max pappa Jussi Ora till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter deltagren i Min mamma, din pappa ihop: ”Hur fan?”
0:45

Efter reklamen: Här bryter deltagren i Min mamma, din pappa ihop: ”Hur fan?”

(0:45)

Slå på ljud

I Min mamma, din pappa fick vi följa ett gäng singelföräldrar som alla längtade efter att finna den stora kärleken igen. Men det var faktiskt inte föräldrarna själva som hade anmält sig till programmet, den biten stod nämligen deras barn för.

Oväntade paret i Min mamma, din pappa – fann varandra under inspelningen

Under inspelningstiden bodde föräldrarna tillsammans i en villa men vad de inte visste var att även deras barn bodde ihop i ett annat hus. I programmet har vi fått se flera relationer växa fram men utöver dessa kom även två av barnen att hitta varandra. Mathilda Segerstads dotter Saga Segerstad, 18, och Jussi Oras son Max Ora, 23, fattade nämligen tycke för varandra och är idag ett par.

– Vi hade ju ett öga för varandra redan inne i huset men det var ju lite oklart och osäkert, det är ju mycket som händer där inne. Man hade ju inte riktigt tid att känna efter. Men sedan när vi kom bort därifrån var det ganska tydligt för oss båda att vi var mer än vänner liksom, sa Max till Hänt när de offentliggjorde relationen.

Flyttar ihop efter stora kärlekslyckan: ”Äntligen få ha varandra i samma stad”

Nu står det klart att paret har stora planer för den kommande sommaren. I en intervju med Hänt berättar Max pappa Jussi om vad han tycker om Max och Saga som par – dessutom avslöjar han deras nästa steg i relationen.

– Det är fantastiskt. De är så himla fina tillsammans och Saga är en så fin tjej. Jag är oerhört glad över att se hur de mår tillsammans och hur lycklig Max är. Hon är toppen så jag kunde inte vara gladare, säger Jussi.

Han fortsätter:

– Nu vill de ju bo tillsammans över sommaren så får vi se vad som händer efter det. Jag ser de som förebilder, Saga bor i Göteborg och Max i Stockholm. Båda går i skolan och har sina liv men ändå har de turats om att åka fram och tillbaka till varandra och får det att funka. De är bara jättegulliga.

Så de ska flytta ihop i sommar?

– Planen är att de ska bo tillsammans i Stockholm så Saga behöver hitta ett sommarjobb här då. Så om hon inte redan har fått något så uppmanar jag alla som vill ha en duktig medarbetare att kontakta henne bums.

När Hänt når Saga berättar hon själv om lyckan över att snart bli sambo med sin stora kärlek.

”Det känns helt underbart. Vi har haft distans så jäkla länge nu och att äntligen få ha varandra i samma stad är helt fantastiskt. Allt är tyvärr inte klart än så vart vi ska bo kan jag inte säga. Men det lutar åt något eget såklart”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN