LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mimi Werners lycka med Brolle under semestern - bilderna visar

21 aug, 2023 
Moa Risberg
Brolle Wallmark och Mimi Werner
Brolle och Mimi Werner är artisterna som fann kärleken i varandra och för fem år sedan köpte de en ranchen i Ursviken.
Nu delar Mimi med sig av lyckan i familjen genom ett inlägg på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet härBrand logo
Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet här

Artisterna och kändisparet Mimi Werner, 32, och Kjell "Brolle" Wallmark, 41, blev ett kärlekspar för fem år sedan och bor sedan en tid tillbaka tillsammans i Ursviken utanför Skellefteå på en Ranch som Brolle köpte 2014.

Brolle slog igenom rejält som 20-åring när han deltog i programmet och talangjakten Popstars på Kanal 5. Sedan dess har rockaren haft flera framgångar, bland annat när han tävlade i Melodifestivalen 2011.

Det är inte bara Brolle som har en blomstrande musikkarriär, även flickvännen Mimi har varit med och tävlat i Melodifestivalen två gånger. En gång 2016 med låten Ain't No Good och igen två år senare med låten Songburning.

Mimi Werner och Brolles liv i Norrland – utanför musiken

Utöver sina musikkarriärer har paret fullt upp med att driva sin ranch i Ursviken. Huset som familjen bor i är ifrån 1800-talet och har krävt mycket kraft och energi, både när det kommer till renovering men även upprustningen av boendet.

Annons

Utöver renoveringen har paret även en del djur som de har hand om på ranchen. I en intervju med Hänt berättade Brolle om sina djur på gården, med de fyra hundarna och två hästarna.

– Jag har alltid haft hästar i hela mitt liv, jag har haft travhästar, ridhästar och lite allt möjligt. Men nu har vi varsin häst jag och Mimi. Det är kul att man kan dela intresse.

Det är inte bara alla djuren som gör Brolle och Mimi sällskap på gården, även Brolles son Lee, 11, bor tillsammans med dem varannan vecka. I intervjun med Hänt svarade Brolle på frågan om vad det bästa är med att vara pappa och svarade då följande:

– Allt. Vi är som bästa polare, det är skitcoolt.

Mimi Werners lycka med Brolle på semestern

Efter en lång sommar med mycket regn runt om i landet har nu Mimi och Brolle tillsammans med Brolles son Lee, passat på att unna sig lite semester innan höstens turnéer drar igång igen på riktigt för de båda artisterna.

De har nämligen åkt iväg till London för att upptäcka staden och njuta av ledigheten tillsammans. På Instagram visar Mimi upp lyckan från semestern tillsammans med Brolle och Lee och skriver:

”Vi + London = ♥️”.

FOTO: TT

Annons