LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mimi Werner visar upp lyckan med Brolle – bilden bekräftar

18 jul, 2023 
Simon Lundh
Mimi Werner och Brolle
Artisterna Mimi Werner och Brolle har varit ett par under en längre tid.
Nu visar Mimi upp deras lycka på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Artisterna Mimi Werner, 32, och Kjell "Brolle" Wallmark, 41, har varit ett par i ungefär fem år. Artisterna har genom åren haft framgångar på den svenska musikscenen.

Både Brolle och Mimi har tidigare i sin karriär deltagit i Melodifestivalen. Brolle med låten 7 days and 7 nights 2011 och Mimi med sin låt Ain´t no good när hon var med fem år senare 2016.

Så lever Brolle ihop med Mimi Werner på ranchen

Till vardags lever de i Ursviken som ligger utanför Skellefteå. Huset som de bor i är en ranch som är från 1800-talet. Ett hus som de lagt ner mycket energi och kraft på, bland annat genom renovering och upprustning av inköpet. På ranchen har de även en del djur som de tar hand om.

Brolle har tidigare berättat i en intervju med Nöjeslivet om att ta beslutet för att flytta från huvudstaden upp till de norra delarna av landet.

– Det fungerar bra. Vi har ett annat liv, jämfört med Stockholmslivet. Jag har flängt runt en hel del genom åren och beslutade mig för att köpa huset 2014, så det finns inga tankar på att flytta tillbaka till Stockholm berättade Brolle då.

Annons

Brolle berättade i intervjun att han och Mimi trivs bra med att varva ner i hemmet efter att komma iväg från turnélivet.

– Alla behöver sitt utrymme och för oss var det viktigt. Jag kände att jag behövde en stor konstrast mot turnélivet, sa Brolle till Nöjeslivet.

Mimi Werners bild visar glädjen med pojkvännen Brolle

Både Mimi och Brolle håller liv i sin karriär genom att ofta vara ute på turné för att spela för sin publik. På sin Instagram visar Mimi upp lyckan med sin pojkvän Brolle. Paret sitter i ett flygplan och verkar vara på g till Kristianstad.

"Resa med dig. Ikväll Kristianstad", skriver Mimi i sitt inlägg

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Expressen

Annons