LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miley Cyrus första ord om gravidryktet – efter detaljen i bilden

27 nov, 2017 
AvHanna Svärd
I helgen florerade gravidrykten kring Miley Cyrus och pojkvännen Liam Hemsworth, efter att Miley delat en suspekt bild på Instagram. Nu svarar stjärnan själv på spekulationerna.
Annons

I lördags firade artisten Miley Cyrus både sin 25-årsdag och Thanksgiving. I en bild som hon publicerat på Instagram poserar hon framför ballonger och discokulor. Men bilden som var menad för att visa upp det kombinerade firandet, fick följarna att rikta fokus åt ett helt annat håll.

Det som skapar förvirring är Mileys mage, då vissa menar att hon ser ut att dölja något under sina armar, i bilden.

”Jag trodde att det här var hennes babyshower”, skriver en person i kommentarsfältet som är långt ifrån ensam om att undra över om stjärnan är gravid.

https://www.instagram.com/p/Bb0r81hhFDK/?taken-by=mileycyrus

Men nu väljer Miley Cyrus själv att svara på spekulationerna kring att hon och pojkvännen Liam Hemsworth skulle vänta sitt första barn tillsammans. Enligt sajten Hollywoodlife ska artisten ha kallat det hela ”ohyfsat”.

Annons

Och även en källa till sajten, som står stjärnan nära, menar att Miley Cyrus inte tagit emot spekulationerna med öppna armar.

– Miley uppskattade inte direkt folks spekulationer kring att hon var gravid, säger källan som utvecklar:

– För det är något hon har velat länge som inte hänt ännu.

Ja, så sent som i somras ryktades det om att Miley Cyrus inte kan få biologiska barn.

– Det händer bara inte, Miley har alltid varit rädd för att bli gravid innan hon är redo. Och nu när hon äntligen vill bli mamma så blir hon inte gravid. Det är väldigt frustrerande för henne, sa en källa då till tidningen In Touch.

Av Hollywoodlifes källa att döma verkar det som att detta kan vara en anledning till Mileys korta svar på gravidryktena.

– Det gör henne galen för hon vill ingenting annat än att de här ryktena ska vara sanna, säger källan.

En annan anledning kan enligt Hollywoodlife vara att Liam Hemsworth inte är lika sugen som sin flickvän på att skaffa barn just nu.

– Miley väntar bara på att Liam ska känna sig lika redo som hon gör. Hon vet att det handlar om att vänta på rätt tid, men om det bara var hon som bestämde skulle hon önska att snabba på processen.

Foto: Instagram, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons