Uppgifter: Efter uppbrotten – Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gift sig

Uppgifter: Efter uppbrotten – Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gift sig

Miley Cyrus och Liam Hemsworth är kända för att ha ett stormigt on-and off-förhållande. Men nu verkar stjärnparet dock mer stabila än någonsin, då det ryktas att de gått och gift sig.

Det är inte lätt att hänga med i statusuppdateringarna på artisten Miley Cyrus, 25, och skådespelaren Liam Hemsworths, 27, relation. Nyligen chockade paret åskådare när de syntes med varsin ring på – just det – vänster ringfinger. Paret förlovade sig 2012 men bröt upp ett år senare. När paret sedan återförenades 2015 återupptogs även förlovningen, och nu ska paret ha tagit nästa steg. Eller, nu och nu. Enligt uppgift har paret varit gifta i största hemlighet i hela sex månader.

Paret ska ha sagt ”ja” till varandra under en liten och privat ceremoni hemma i Malibu utanför Los Angeles.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Det var en intim ceremoni i deras hem i slutet av april. Bara några få gäster var där, säger en insider i tidningen NW.

Och Miley är själv förvånad över hur lyckliga hon och Liam blivit sedan de hittade tillbaka till varandra.

– Om du hade sagt till mig för tre år sedan att jag  skulle vara så här lycklig med den här mannen idag hade jag inte trott på dig, säger Miley om sin återförening med Liam.

Paret träffades första gången 2009 under inspelningen av filmen ”The Last song”, där de fattade tycke för varandra. Idag, åtta år senare, har paret återvänt till platsen där de spelade in filmens stora kärleksscen. Liam håller nu på att spela in filmen ”Killerman” på exakt samma strand, och vad passade inte bättre än att ta med sin nyblivna fru för en tur på vattenskotern på platsen där de först blev kära i varandra?

Läs också: Miley Cyrus hemliga sexknep – som räddar förhållandet

Läs också: Uppgifter: Innan tredje barnet – nu ska Kim och Kanye skilja sig

Foto: Stella, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN