Miley Cyrus hemliga sexknep – som räddar förhållandet

Miley Cyrus hemliga sexknep – som räddar förhållandet

Miley Cyrus är känd för att vara oblyg med att visa upp sin kropp. När det kommer till sex har hon heller inga som helst problem med att ta för sig. Nu avslöjar hon sitt sexknep för att hålla förhållandet med pojkvännen Liam Hemsworth levande.

Artisten Miley Cyrus, 24, kilar just nu stadigt med skådespelande pojkvännen Liam Hemsworth, 27, som hon haft ett “on and off”-förhållande med. Men nu verkar paret vara stabila tillsammans, något som kan ha sina förklaringar.

Miley är nämligen noga med att hålla sexlivet på topp. Enligt sajten Hollywoodlife är tantrasex en av hemligheterna bakom parets framgångar i sängen.

– Miley är extremt säker på sina kunskaper i sängen, säger en källa till sajten.

– När det handlar om sex kallar hon sig själv för en “enhörning”, eftersom hon verkligen inte har några komplex. Hon jobbar hårt för att hålla deras sexliv hett, hon vill aldrig att det ska bli avslaget. Av henne och Liam är det definitivt hon som är den som gillar att experimentera. På senaste tiden har hon studerat tantrasex och nu försöker hon få Liam att testa det med henne. Han är mycket mer konservativ än henne men det är så hon vill ha det, hon gillar att vara den vilda i förhållandet, säger källan.

Och det är inte bara andra som tycker sig ha stenkoll på Mileys och Liams heta sexliv. När Miley gästade “The Ellen DeGeneres Show” berömde hon sina sex-skills.

– Ja, jag är bra, sa hon då kort och gott och ryckte på axlarna, när sexfrågan togs upp av Ellen DeGeneres, 59.

Liam Hemsworth.

Miley trivs med att vara "den vilda" i förhållandet.

Efter några turbulenta perioder verkar paret nu vara mer kära än någonsin.

Miley på scenen under en festival.

Miley Cyrus är bekväm i sin kropp och är inte främmande för att visa sig lättklädd på röda mattan.

Miley som vi är vana att se henne.

Läs också: Malin Berghagen om andras sexliv: ”Katastrof för min själ”

Läs också: Efter sexskandalen – nu stäms Mel B på miljonbelopp

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN