LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Miley Cyrus kan inte bli gravid: "Är väldigt frustrerande"

06 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Miley Cyrus och Liam Hemsworth kilar fortfarande stadigt. Trots en berg-och-dalbana som aldrig tycks ta slut så bockar paret nu av grej efter grej i en gemensam framtid. Förlovning, bröllop och nu planerar de att skaffa barn. Dock kan inte allting gå smärtfritt i Drömfabriken.
Annons

Säga vad man vill om Miley Cyrus, 24, och Liam Hemsworth, 27, men deras kärlek är konstant. Efter förlovning och ett rykte om giftermål är paret nu redo att ta det där sista steget i förhållandet.

Som många redan misstänkt efter att ha sett hur paret gjort om sin trädgård till en lekplats så vill de utöka familjen.

Paret har enligt uppgift försökt bli gravida under en tid, men det har inte riktigt gått i den riktning de velat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det händer bara inte, Miley har alltid varit rädd för att bli gravid innan hon är redo. Och nu när hon äntligen vill bli mamma så blir hon inte gravid. Det är väldigt frustrerande för henne, säger en källa i tidningen In Touch.

Nyligen tog Miley beslutet om att säga sayonara till både alkohol och narkotika bara för att hon vill bli gravid. Och medan Miley har panik så försöker Liam lugna henne. Varje dag säger han till henne att de kommer bli välsignade med ett barn när tiden är inne. Men Mileys otålighet råder det inget bot mot.

– Hon har redan skrivit flera vaggvisor som hon ska sjunga för barnet. Hon vet i sitt hjärta att hennes dröm om att bli mamma kommer gå i uppfyllelse en dag. Det tar bara längre tid än planerat, säger källan.

Foto: IBL, Stella pictures

 

Annons