LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikaela Laurén visar upp lyckan med Peder: ”Otroligt tacksam”

27 sep, 2023 
Frida Eklöf
Mikaela Laurén, Peder Södersteen Laurén
Mikaela Laurén och Peder Södersteen Laurén träffades för åtta år sedan.
Nu visar Mikaela upp lyckan och gratulationerna och lyckoönskningarna väller in till paret.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningenBrand logo
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningen

Den före detta proffsboxaren Mikaela Laurén, 47, blev mamma för två år sedan vid 45 års ålder. Hon och maken Peder Södersteen Laurén, 39, blev då lyckliga föräldrar till dottern Nikita.

Sedan dess har familjen haft fullt upp i bebisbubblan. För ett år sedan började Nikita på förskola, och i samma veva berättade Mikaela för Hänt att hon och maken Peder valt att leva som särbos.

– Vi är särbos. Det gör att man bättre håller kärleken vid liv. Man uppskattar varandra mer när man väl ses, sa hon då till Hänt.

Mikaela Laurén visar upp kärlekslyckan med Peder: ”Otroligt tacksam”

Det var för åtta år sedan som Mikaelas och Peders vägar korsades. Det är på Instagram som Mikaela delar med sig i ett inlägg om sin kärlek till maken och hur relationen kantats genom åren.

”Tänk att jag skulle träffa dig på EAST för exakt 8 år sen idag. Jag skulle ljuga om jag sa att vårt förhållande bara varit guld och gröna skogar, men ingen relation är perfekt – det är HUR två personer hanterar det som inte är perfekt som gör en relation perfekt. Alla par behöver bråka då och då bara för att bevisa att relationen är stark nog att överleva. Relationer håller länge för att två personer fattar ett beslut: Att stanna kvar, att slåss för det och att jobba för det.”, skriver Mikaela i inlägget och fortsätter:

Annons

”Vi har upplevt och gått igenom så otroligt mycket tillsammans på dessa 8 år och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig och vår lilla skatt Nikita. Älskar dig Peder”, skriver hon.

Så hur firade kärleksparet sin stora dag? När Hänt når Mikaela berättar hon om känslorna kring att de var åtta år sedan som de träffades för första gången och hur de firade sin kärlek under tisdagen.

”Känns underbart och samtidigt ofattbart att det gått 8 år redan. Peder hade köpt rosor och bubbel samt lagat middag som stod på spisen när jag kom hem från kvällsjobb. Tyvärr hade han redan somnat med vår dotter vid 20.00 så jag skålade för mig själv hemma”, skriver Mikaela i ett privat meddelande till Hänt.

Efter Mikaela Lauréns lycka med Peter – gratulationerna väller in

Under inlägget på Instagram väller gratulationerna och kommentarerna in till Mikaela och Peder:

”Så fint formulerat”

”Grattis till Er och KÄRLEKEN”

”Ni är så fina tillsammans och passar så bra ihop”

”Ni är verkligen fina ihop. Det syns att ni älskar varandra.”

”Så vackert och ärligt skrivet, nu kom den en liten tår i ögat”

Vi håller onekligen med Mikaelas följare, och önskar paret all lycka!

FOTO: TV4 Play, Instagram

Annons