mikaela laurén

Mikaela Laurén visar upp gravidmagen – se bilderna här: ”Glad”

Mikaela Laurén

Mikaela Laurén födde sin dotter Nikita i juni 2021.
Nu visar hon upp gravidmagen återigen på instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen
0:42

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

(0:42)

Slå på ljud

Mikaela Lauren, 47, fick barn med sin man Peder Södersteen Laurén, 39, för snart två år sedan när deras dotter Nikita föddes.

Mikaela Laurén om mammarollen

Efter födelsen tog Mikaela till Instagram för att beskriva sina känslor efter förlossningen.

”Efter 34 timmars slit med värkar och förlossning är hon nu äntligen här Det var det tuffaste och jobbigaste jag gjort, men så värt det och vi är stormförälskade”, skrev Mikaela då.

Efter hemkomsten med sin dotter berättade Mikaela om hur livet var med ett nyfött litet barn.

”Känner mig lite som en ”tutte” just nu. Inte bara för att jag helt plötsligt ser ut som Dolly Parton med sprängfyllda mjölkbomber utan för att det känns som jag inte gör annat än att amma, torka spyor och byta blöjor just nu. Känner mig lite ”ägd” av vår lilla ”sessa” men är sååå tacksam att amningen funkar, även om jag just nu kämpar på med sömnlösa nätter.... Känns ibland som hon inte får nog av ”tutten””, beskrev hon då på Instagram.

Mikaela Laurén visar upp gravidmagen igen

Nu visar Mikaela Laurén återigen upp gravidmagen på Instagram. Vilket flera följare har reagerat på.

”Skall det komma ett syskon??”, skriver en följare.

”Du är otrolig”, skriver en annan följare.

Det är dock inte ett nytt barn som paret väntar för den tidigare boxaren. Istället berättar Mikaela på Instagram att är det ett kommande Mamma Bootcamp som hon berättar om inför sommaren. Ett bootcamp för att komma i form som riktar in sig till de som är gravida, vill bli gravida eller bara vill komma i form efter en graviditet.

På bilden visar hon upp sin gravidmage, från när hon var gravid med sin dotter Nikita och beskrev själv hur hon höll igång träningen under den tiden.

”Jag minns själv hur glad jag var att jag höll igång hela vägen fram till förlossningen med träning och sen även startade sen så fort jag läkt ihop och återhämtat mig 🤪🙏💪🏼 Sen kan kanske inte alla köra boxning el simning fram till v 40 som jag gjorde 🤪 men alla kan göra nåt om man inte har för mkt foglossning el andra problem 😉”, skriver Mikaela på Instagram.

FOTO: Jessica Gow/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN