LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Laurén om otroheten – fick samtal från annan kvinna

21 sep, 2023 
Frida Eklöf
Elin Jonasson
Mikaela Laurén
Proffsboxaren Mikaela Laurén är aktuell med självbiografin Nere för räkning.
Nu berättar hon för Hänt hur hon fick veta att hennes ex-pojkvän var otrogen mot henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”Brand logo
Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”

Före detta elitsimmaren Mikaela Laurén, 47, har många strängar på sin lyra. Hon är personlig tränare, proffsboxare och föreläsare. Hon är mamma till dottern Nikita och lever tillsammans med maken Peder Södersteen Laurén. Och nyligen har hon spelat in Kompani Svan och ger snart ut sin självbiografi Nere för räkning.

Mikaela Lauréns avslöjande om ex-pojkvännens otrohet

Innan Mikaela träffade maken Peder fick hon minst sagt kyssa många grodor för att till slut hitta sin prins.

När Hänt träffade proffsboxaren tidigare i år berättade hon vad det sjukaste hon varit med om är, och det var minst sagt chockerande. Hon berättade nämligen om hur hon fick reda på att hennes ex-pojkvän var otrogen.

– Sjukaste jag varit med om, det har varit ganska många sjuka saker men någonting som chockerade mig var att när jag var tillsammans med min kille så ringde en annan tjej och sa att hon också var tillsammans med honom, säger Mikaela till Hänt och fortsätter:

– Det var rätt sjukt.

Mikaela Laurén om självbiografin: ”Min revansch i livet”

Annons

”Nu blir det jobb med min självbiografi som har sista, redan uppskjutna, deadline img för att hinna tryckas innan bokmässan. Blir nog en lång natt…. Men sen hoppas jag äntligen kunna släppa tankar och jobb med boken, även om man aldrig känner sig riktigt klar...”

Mikaela har tidigare beskrivit att det hänt väldigt mycket i hennes liv och att det är viktigt att få berätta med egna ord.

– Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv, många ”ups and downs”. Jag är ingen ängel och jag har verkligen varit på botten, men jag är otroligt stolt över mycket som jag har gjort och över min revansch i livet. Allt är möjligt om man bara tror på sig själv och kämpar! Det känns roligt och viktigt att få berätta om det med egna ord, säger Mikaela Laurén i ett pressmeddelande.

FOTO: TV4 Play

Annons