ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Laurén talar ut om operationen och nya boken: ”Få det fixat”

26 aug, 2023 
mikaela
Mikaela Laurén är aktuell med självbiografin Nere för räkning som släpps under hösten.
Men nu berättar proffsboxaren att hon dessutom ska opereras för navelbråck.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”Brand logo
Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”

Före detta elitsimmaren Mikaela Laurén har många strängar på sin lyra. Hon är personlig tränare, proffsboxare och föreläsare.

Hon är mamma till dottern Nikita och lever tillsammans med maken Peder Södersteen Laurén. Nyligen har hon spelat in Kompani Svan och ger snart ut sin självbiografi Nere för räkning.

Ska opereras för navelbråck: ”Ska bli skönt att få det fixat”

Det råder ingen tvekan om att Laurén har många bollar i luften. Inom kort tid väntar boksläpp och hon ska även opereras för navelbråck.

Annons

Rehaben är cirka 3-4 veckor. Boken släpps 27 september”, skriver Mikaela till Hänt.

Navelbråck innebär att ett område på magens insida nära naveln har blivit svagare. En så kallad bråcksäck bildas under huden och det blir en rund utbuktning, skriver 1177.

På Instagram skriver Mikaela att navelbråcket var något hon fick genom sin graviditet med dottern Nikita.

Hann bl.a med ett läkarbesök idag oxå där det bestämdes att jag snart ska operera mitt navelbråck som jag fick genom graviditeten med Nikita. Jobbigt med operation och rehabtid, men ska bli skönt att få det fixat.”

Norska boxningsgalan "Ondt Blod". Mikaela under världsmästarmatch mot Cecilia Brækhus.

Mikaela Laurén om självbiografin: ”Min revansch i livet”

I samma inlägg berättar proffsboxaren att hon jobbar för fullt med nya boken som ska hinnas tryckas innan bokmässan som äger rum mellan den 28 september till 1 oktober.

Annons

”Nu blir det jobb med min självbiografi som har sista, redan uppskjutna, deadline img för att hinna tryckas innan bokmässan. Blir nog en lång natt…. Men sen hoppas jag äntligen kunna släppa tankar och jobb med boken, även om man aldrig känner sig riktigt klar...”

Mikaela har tidigare beskrivit att det hänt väldigt mycket i hennes liv och att det är viktigt att få berätta med egna ord.

– Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv, många ”ups and downs”. Jag är ingen ängel och jag har verkligen varit på botten, men jag är otroligt stolt över mycket som jag har gjort och över min revansch i livet. Allt är möjligt om man bara tror på sig själv och kämpar! Det känns roligt och viktigt att få berätta om det med egna ord, säger Mikaela Laurén i ett pressmeddelande.

Mikaela Laurén med maken Peder under Idrottsgalan 2020.
Mikaela Laurén med maken Peder under Idrottsgalan 2020.

FOTO: TV4/Instagram

Annons