Mikaela Lauren om obehagliga händelsen med maken Peder Södersteen

MIKAELA LAURÉN, PEDER SÖDERSTEENS

Proffsboxaren Mikaela Laurén och maken Peder njuter för fullt av livet som småbarnsföräldrar och de reser en hel del.
Men under den nuvarande resan hände en grej som inte fick hända.
Läs här!
1:03

Efter reklamen: 4 svenska kändisar som fått barn efter 40

(1:03)

Slå på ljud

Det var i slutet av juni 2021 som Mikaela Laurén, 46, och maken Peder Södersteen Laurén, 38, äntligen kunde välkomna sin lilla dotter Nikita till världen! Men att hon skulle heta just Nikita tog sin lilla stund att komma fram till.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanningen bakom dottern Nikitas namn

Efter tre veckor kunde Mikaela och Peder avslöja vad dottern skulle heta och hennes namn blev inget mindre än Nikita Leja Novalie. Mikaela har tidigare berättat hur hon kom fram till just de här namnen och det finns definitivt en tanke bakom det hela.

”Vår lilla älskling stormtrivs i sin coola babynest med kattdjursprint. Om hon hade blivit en liten ”pöjk” hade hon hetat Frank Tiger Viking, men nu när det blev en magisk liten flicka. Så fick det bli Nikita Leja (för Lejon) Novalie istället och vi älskar namnen minst lika mycket”, skrev Mikaela om namnvalet.

Sedan dess har Mikaela och Peder njutit av småbarnstiden, även om det var tufft till en början. Den lilla familjen har varit på många resor tillsammans och nu befinner de sig i Dubai, i Förenade Arabemiraten.

Välkommen till köping-profilernas förlovningslycka

Obehagliga incidenten för pappa Peder

Men väl på plats i Dubai har nu något obehagligt hänt och det är ingen mindre än Peder som råkat illa ut. I ett inlägg på Instagram berättar Mikaela nu om hans tuffa kamp.

”Livet är så skört och ibland måste man bara stanna upp och vara tacksam över det man har. Igår fick Peder en kraftig allergisk reaktion på kvällen och kunde knappt andas. Det kliade överallt på honom och det lät som om han andades genom ett igentäppt sugrör. Så hemskt.”, skriver Mikaela.

Lyckligtvis kryade han till slut på sig och de slapp åka in akut till sjukhus.

”Som tur är var vi nära ett apotek och kunde köpa antihistamin och nässpray nästan direkt. Det tog dock ett tag innan han blev bättre och vi funderade på att akut åka in till sjukhuset. Som tur är blev det till slut bättre och idag har han mått bra. Vi vet dock inte vad det var som drog igång allt? Mat, någon krydda, någon växt...? Obehagligt var det varje fall.”, skriver Mikaela och avslutar med de starka orden:

”Inget får hända dig Peder! Jag och Nikita behöver dig.”

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!